Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri googlepng

Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay Haber Ajansı Antakya Haber Ajansı Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 11:03 https://firmarehberim.com/cok-okunan-haberler/belediye/hatay/antakya?id=77715&sirala=tumZamanlar #Tüm #Zamanlar #En #Çok #Okunan #Hatay #Antakya #Belediye #Haberleri #Hatay #Haber #Ajansı #Antakya #Haber #Ajansı #TümZamanlar #ZamanlarEn #EnÇok #ÇokOkunan #OkunanHatay #HatayAntakya #AntakyaBelediye #BelediyeHaberleri #TümZamanlarEnÇokOkunanHatayAntakyaBelediyeHaberleri #HatayHaber #HaberAjansı #Ajansı #HatayHaberAjansı

Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri googlepng

EXPO 2021 HATAY DA

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN DOÇ.DR.LÜTFÜ SAVAŞ... EXPO 2021 'Medeniyetler Bahçesi' Temasıyla HATAY'da!

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ocak 2017 21:59
Engelsiz Hayat Engelsiz Hatay

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda duyarlı hizmetler üreten HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelli Birimi, engelli vatandaşlara akülü araç, işitme cihazı ve havalı yatak hediye etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Ağustos 2016 00:00
Defne’de Dünya Anadil Günü Kutlandı

Defne Belediyesi ile Akdeniz Arap Dili ve Kültürü Enstitüsü tarafından Dünya Anadili Günü etkinliği düzenlendi.Turunçlu Bedircan Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi Gürkan Korkmaz, Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan ve Babası Ali Atakan, Defne Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Mart 2016 00:00
ÇİÇEKLİ KONAK‏

Antakya’da yıkılmaya yüz tutmuş bir tarihi evi satın alıp restore ettiren Mete Horozoğlu, turizm işine giriyor. Ünlü oyuncu, ablaları Selma Horozoğlu, Yasemin Mıstıkoğlu ve dördüncü ortak Belgin Ünal’la beraber, 6 odalı o evi butik otele dönüştürüyor. Otel, Çiçekli Konak adıyla bayramda hizmete girecek.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Haziran 2016 00:00
POLİS OKULUNDA YANGIN TATBİKATI

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İtfaiye Daire Başkanlığı ile Hatay Polis Meslek Eğitim Merkez Müdürlüğü işbirliğinde olası yangınlara karşı bilinç kazandıran bir tatbikat gerçekleştirildi.

| 29 Nisan 2016 00:00
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar

Tüm Dünya’ya Hatay’daki bir arada yaşama kültürünü anlatan ve bunu herkesin başarabileceği mesajını vererek özelde Hatay’ımızın genelde Türkiye’nin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu farklı din ve mezheplerden oluşan üyelerinin katılımı ile anlamlı bir iftar programına imza attı. Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat’ın organizasyonunda gerçekleşen iftar programı Hatay’da yaşayan semavi dinlerin ve mezheplerin kanaat önderlerinin yanı sıra protokol üyelerinin katılımı ile ger**

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Haziran 2016 00:00
İFTAR SOFRASI Hacı Ömer Alpagot Mahallesinde KURULDU

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci mübarek ramazan ayı dolayısıyla Antakya Belediyesi’nce organize edilen İftar Sofrası programları kapsamında Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Nejla Çetinoğlu | 24 Haziran 2016 00:00
BATTI-ÇIKTI PROJESİ START ALDI‏

Hatay’ın ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek amacıyla altyapı ve üstyapı sorunlarına hızlı çözümler üreterek, şehrin çehresini değiştiren projeleri hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya’da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi’ne başladı.

| 13 Temmuz 2016 00:00
ASİ NEHRİ SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş; Gazeteci Mustafa Çolakoğlu’na özel açıklamalarda bulundu. Özellikle son günlerin en önemli konusu olan ‘Asi Nehri’ sorununa açıklık getiren Başkan Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay genlinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları, önümüzdeki süreçte Hatay’da hayata sokmayı planladığı projeler ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Haziran 2016 00:00
ÇOCUK GELİŞİMİ VE RESİM SERGİSİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları’nda(HATMEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı ‘Çocuk Gelişimi ve Resim’ temalı sergi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Meslek Eğitim Müdürü Hasan Şekerci’nin katılımlarıyla sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Nejla Çetinoğlu | 14 Temmuz 2016 00:00
Son dakika Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri | Hatay Haber Ajansı, en güncel Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri | Hatay Haber Ajansı, Antakya Haber Ajansı
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri için Sıkça Sorulan Sorular
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Hangi Hizmetleri Sunuyor?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Web Site Adresleri Nedir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri e-mail e-posta Adresleri Nedir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Yol Tarifi Ne, Nasıl Gidilir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Nasıl İletişim Kurabilirim, İletişim Bilgileri Nelerdir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Firmaları Şirketleri Listesi?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Fotoğrafları, Resimleri Nerde?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Son Eklenen, En Güncel, En İyi Haberleri Nerde?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Markası, Modelleri, Çeşitleri Nelerdir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Nasıl Mesaj Atabilir, Yorum Yapabilir, Şikayet Bildirebilirim?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Sosyal Medya Hesapları, Sayfaları Nelerdir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri En Güncel Bilgileri Nerede?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri En Çok Ne Zaman Ziyaret Edilir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Listesini mi Arıyorsunuz?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Sayfasını Sosyal Medyada Nasıl Paylaşabilirim?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Ücretsiz Firma Nasıl Eklenir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri En İyi 10 Firması Nerede?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Listesine Ücretsiz Nasıl Firma Eklenir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri En Popüler HaberleriListesi Nerde?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Ücretsiz Bedava Firma Ekleme Rehberi, Web Sayfaları, İnternet Siteleri Nerede?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Son Güncellemeleri Neler?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Adlı Haberler Hakkında Daha Fazla Detaylı Bilgi Nasıl Alabilirim?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tüm Zamanlar En Çok Okunan Hatay Antakya Belediye Haberleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?