Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri googlepng

Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Hatay Haber Ajansı Antakya Haber Ajansı Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 16:14 https://firmarehberim.com/cok-okunan-haberler/saglik/hatay/antakya?id=77612&sirala=09-2016 #Eylül #2016 #En #Çok #Okunan #Hatay #Antakya #Sağlık #Haberleri #Hatay #Haber #Ajansı #Antakya #Haber #Ajansı #Eylül2016 #2016En #EnÇok #ÇokOkunan #OkunanHatay #HatayAntakya #AntakyaSağlık #SağlıkHaberleri #Eylül2016EnÇokOkunanHatayAntakyaSağlıkHaberleri #HatayHaber #HaberAjansı #Ajansı #HatayHaberAjansı

Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri googlepng

HATAY’ DA BİR İLK

15 yıldır sol gözde görememe şikayeti ile Özel Antakya Akademi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yasin MERSİN’e başvuran Osman Ebu Encirani isimli hastaya kornea nakil ameliyatı başarı ile yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Eylül 2016 00:00
UZUN VE MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI: İYİ EVLİLİĞİN BİR BEDELİ VAR

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararı alması yeniden “Büyük bir sevgi ve heyecanla başlayan ilişkiler neden günün birinde sona eriyor?” sorusunu gündeme taşıdı. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a göre, evrendeki gizli psikolojik kanunlardan biri olan ‘karşılıklılık’ ilkesi evlilik için de geçerli. “İyi bir evlilik için ciddi bir bedel ödenmesi gerekir” diyen Prof. Dr. Tarhan, “Eşimle nasıl mutlu olurum, birbirimizin ihtiyaçlarını nasıl anlar ve gideririz**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Eylül 2016 00:00
“Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı”

Kanserden ölümlerin yüzde 14’ünden sorumlu olan meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Meme kanserinin çok yaygın bir hastalık olduğuna dikkat çeken Anadolu Sağlık Merkezi Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Sağlığı Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Metin Çakmakçı, “Her yıl 1,4 milyon kadına meme kanseri tanısı konuyor. Yeni doğmuş bir kız çocuğunun ömrü boyunca meme kanserine yakalanma riski ise yaklaşık yüzde 12, bu çok yüksek bir oran” dedi. Prof. Dr. Çakmakçı meme kanserinden korunmak için sihirli**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Eylül 2016 00:00
UZUN SÜRE EMEN BEBEKLER DAHA AZ HASTALANIYOR

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Çelikkol, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle emzirme konusunda annelere ve anne adaylarına bazı bilgiler verdi. Çelikkol, uzun süre anne sütü almış bebeklerin daha az hastalandıklarını, hastalansalar bile daha hafif atlattıkları anlattı.

Nejla Çetinoğlu | 30 Eylül 2016 00:00
Ani hava değişimleri sağlığı olumsuz etkiliyor

Vücudumuzun ısısını koruyan en önemli doğal mekanizması sinir sistemimiz ve cildimizdeki kan damarlarının sıcakta genişleyerek, soğukta ise büzülerek vücut ısısını stabil tutmasıdır. Anadolu Sağlık Merkezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Sönmez, ani sıcak – soğuk hava değişimine maruz kalındığında eğer uygun giysiler giyerek korunmazsak vücudumuzun ısı koruma mekanizmalarının yetersiz kalabileceğini ve üşütebileceğimizi belirtiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Eylül 2016 00:00
SONBAHAR HASTALIKLARINA KARŞI ÖNLEMİNİZİ ALIN

Güneşin etkisini kaybetmeye başladığı ve sıcaklığın bir yükselip bir azaldığı sonbahar aylarında enfeksiyon hastalıklarının görülme sıklığı artıyor. Okulların açılmasıyla birlikte özelikle çocukların toplu olarak bir arada bulunması ve kapalı alanlarda geçirilen sürenin artması, enfeksiyon hastalıklarının hızla yayılmasına neden olabiliyor. Sıcaklık, rüzgar, nem gibi faktörlerin mevsimle birlikte değişmesinden olumsuz etkilenen bağışıklık sistemini güçlendirmek, enfeksiyonlara karşı alınabilecek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Eylül 2016 00:00
HER YAŞTA KALBİ KORUMAK İÇİN BUNLARA DİKKAT EDİN

Tüm dünyada yaşamı tehdit eden sağlık sorunları arasında ilk sırada yer alan kalp hastalıkları, anne karnından başlayarak yer yaş grubunda görülüyor. Yeni doğan her bin bebeğin yaklaşık 8’i doğuştan kalp hastalığı ile dünyaya geliyor. Erişkin dönemde ise geçmişte ileri yaş hastalığı olarak kabul edilen kalp hastalıkları; yaşam kalitesini olumsuz etkileyen koşul, beslenme, egzersizden uzak hareketsiz yaşam ve yoğun strese bağlı olarak gençlerde de sıklıkla ortaya çıkabiliyor. Yaşamın her evresind**

Nejla Çetinoğlu | 28 Eylül 2016 00:00
Son dakika Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri | Hatay Haber Ajansı, en güncel Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri | Hatay Haber Ajansı, Antakya Haber Ajansı
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri için Sıkça Sorulan Sorular
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Hangi Hizmetleri Sunuyor?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Web Site Adresleri Nedir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri e-mail e-posta Adresleri Nedir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Yol Tarifi Ne, Nasıl Gidilir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Nasıl İletişim Kurabilirim, İletişim Bilgileri Nelerdir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Firmaları Şirketleri Listesi?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Fotoğrafları, Resimleri Nerde?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Son Eklenen, En Güncel, En İyi Haberleri Nerde?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Markası, Modelleri, Çeşitleri Nelerdir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Nasıl Mesaj Atabilir, Yorum Yapabilir, Şikayet Bildirebilirim?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Sosyal Medya Hesapları, Sayfaları Nelerdir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri En Güncel Bilgileri Nerede?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri En Çok Ne Zaman Ziyaret Edilir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Listesini mi Arıyorsunuz?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Sayfasını Sosyal Medyada Nasıl Paylaşabilirim?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Ücretsiz Firma Nasıl Eklenir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri En İyi 10 Firması Nerede?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Listesine Ücretsiz Nasıl Firma Eklenir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Hangi Tarihte Eklemiştir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri En Popüler HaberleriListesi Nerde?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Ücretsiz Bedava Firma Ekleme Rehberi, Web Sayfaları, İnternet Siteleri Nerede?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Son Güncellemeleri Neler?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Adlı Haberler Hakkında Daha Fazla Detaylı Bilgi Nasıl Alabilirim?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Eylül 2016 En Çok Okunan Hatay Antakya Sağlık Haberleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?