ADD BAŞKAN SAVAŞ’A ONUR BELGESİ googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye (HBB) Başkanı Do</strong><strong>&ccedil;</strong><strong>. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş, il genelinde yaptığı &ccedil;alışmalar ve &uuml;</strong><strong>retti</strong><strong>ği hizmetlerle takdir toplamasının yanı sıra Atat&uuml;rk&ccedil;&uuml; d&uuml;ş&uuml;nceyi ve Cumhuriyetin kazanımlarını savunan Atat&uuml;rk&ccedil;&uuml; D&uuml;ş&uuml;</strong><strong>nce Derne</strong><strong>ği&rsquo;nin (ADD) Diyarbakır&rsquo;da yapılanmasına verdiği destekle bir kez daha T&uuml;rkiye G&uuml;ndemi&rsquo;ne oturdu.</strong>
ADD+BAŞKAN+SAVAŞ’A+ONUR+BELGESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

ADD Hatay Şubesi’nin düzenlediği toplantıda ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın Hatay’a gelerek teşekkürlerini bizzat ilettiği Başkan Savaş, “Bugün gelinen noktada kendi topraklarımızda, bayrağımızın gölgesinde dilimizi özgürce konuşabiliyor ve kültürümüzü dilediğimizce yaşayabiliyorsak bunu Kurtuluş Savaşı’na öncülük ederek yurdumuzu düşman işgalinden kurtaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün idealist düşüncesinin ülkemizi muasır medeniyetlerin de üzerine çıkarma hedefine bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır” şeklinde konuştu.ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan yaptığı konuşmada, Başkan Savaş’ın örnek bir yönetici olduğunu ve Hatay’ın bu anlamda gerçek anlamda ülkenin en şanslı şehirlerinden biri olduğunu kaydetti. Çölaşan konuşmasının devamında, “ADD Diyarbakır Şubesi’nin çalışacak yeri yoktu. Kimse mülkünü korkudan kiraya vermek istemiyordu. Diyarbakır’da faaliyet gösterebilmemiz ve Atatürkçü düşünce ile Cumhuriyetin kazanımlarını yaşatarak yayabilmemiz için mütevazı bir apartman dairesi satın almaya karar verdik. Bu anlamda bize en büyük katkıyı Hataylı işadamlarının bizi desteklemesini koordine eden Lütfü Savaş sağladı. Ben Başkan Savaş’a hepinizin huzurunda ve ADD ailesi olarak teşekkür ediyorum” dedi.ADD Diyarbakır Şube Başkanı Oktay Arıtürk ise yaptığı kısa konuşmada, Başkan Savaş’ın büyük katkısıyla Diyarbakır’da açılan şube için teşekkürlerini sundu.Gerçekleşen konuşmaların ardından ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan Atatürkçü düşüncenin ve Cumhuriyetin kazanımlarının ülke genelinde yayılmasına verdiği destekten ötürü Başkan Savaş’a Onur Belgesi ve Teşekkür Plaketi takdim etti.Başkan Savaş “Bugüne kadar defalarca Yılın Belediye Başkanlığı ödülünü aldım ama belki de hiçbiri bugün aldığım Onur Belgesi ve teşekkür plaketi kadar anlamlı değildi. Ben bu ödülü bana layık gören Sayın ADD Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor ve ilimize teşrif eden Tansel Hanıma çiçek takdim etmek istiyorum” diyerek Hatay’ın konukseverliğini bir kez daha ortaya koydu.Toplantı, Atatürk’ün sevdiği parçaların seslendirilmesiyle sona erdi.
ADD BAŞKAN SAVAŞ’A ONUR BELGESİ haberi 23 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  150 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ADD BAŞKAN SAVAŞ’A ONUR BELGESİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 150 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ADD+BAŞKAN+SAVAŞ’A+ONUR+BELGESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ADD BAŞKAN SAVAŞ’A ONUR BELGESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 02:57 https://firmarehberim.com/haber/belediye/add-baskan-savasa-onur-belgesi--23708 #ADD #BAŞKAN #SAVAŞ’A #ONUR #BELGESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ADDBAŞKAN #BAŞKANSAVAŞ’A #SAVAŞ’AONUR #ONURBELGESİ #ADDBAŞKANSAVAŞ’AONURBELGESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi için Sıkça Sorulan Sorular
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi En Gücel Haberler
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Firma Rehberi Nerde?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Son Güncellemeleri Neler?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Add Başkan Savaş’a Onur Belgesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?