Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">Esnaf ve Sanatk&acirc;rlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya B&ouml;lge Birliği Başkanı İsmet Bayram Beyzade Fm&rsquo;e konuk oldu.</span>
Başımıza+ne+geliyorsa+bilinçsiz+iş+yapmaktan+geliyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Akdeniz Bölge yayını yapan Beyzade Fm’de Ayhan Gümüşsoy’un sorularını cevaplayan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram “Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor. İsabetli yatırım kararlarıyla kârlılık en yüksek seviyeye çıkarılabilir” dedi.Küçük esnaf ve sanatkârlarımızın en çok şikâyet ettiği konuların başında AVM’ler ve vergiler geldiğini belirten Bayram,  AVM’ler şehir dışında olsun deniyor ama bu yeterli çözüm değildir. “şehrin dışına yapılan AVM’ler 10-15 yıl sonra gelişen şehirde yine şehrin içinde kalmış oluyor. AVM’ler şehir dışında olsa da arabası olan yine gidiyor. Hem gezmiş olayım diyor. Mevsim kış ise ortam sıcak yaz ise serin olduğu için ayrıca tercih ediliyor.Bayram çözüm için ise şunları söyledi; “Mesela Avrupa’da uygulanan, AVM’ler akşam 18’den sonra ve Pazar günleri kapalıdır. Devlet yetkilileri, madem benim ülkemde küçük esnaf ve sanatkâr var, hiç olmasa geri kalan saat ve pazar günü iş yapsın diyerek böyle bir uygulama getirmiş. Ayrıca Avrupa’da bizim ülkemizdeki kadar yan yana sayıcı aynı işi yapan çok sayıda esnaf ve sanatkâr yok. İzin vermiyorlar. Bir iş yeri açacaksan, başvuru yaptığınızda açmak istediğiniz bölgede potansiyel kaldıracaksa izin veriliyor. Yoksa başka yer ve yapacağınız alanda iş gösteriyorlar. Türkiye’de de böyle olması lazım” diye konuştu.Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram son olarak, isabetli yatırım kararlarıyla kârlılığın en yüksek seviyeye çıkarılabileceğini belirterek, “Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor. Yaptığımız işin en iyisi yapıp kendimizi ve işimizi geliştirmeye, gelişen teknolojiye ayak uydurmalıyız. Biz de bu konuda seminerler düzenliyoruz” şeklinde konuştu.
Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor haberi 05 Aralık 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  251 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 251 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Başımıza+ne+geliyorsa+bilinçsiz+iş+yapmaktan+geliyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Başımıza ne geliyorsa bilinçsiz iş yapmaktan geliyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 01:36 https://firmarehberim.com/haber/belediye/basimiza-ne-geliyorsa-bilincsiz-is-yapmaktan-geliyor--23807 #Başımıza #ne #geliyorsa #bilinçsiz #iş #yapmaktan #geliyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Başımızane #negeliyorsa #geliyorsabilinçsiz #bilinçsiziş #işyapmaktan #yapmaktangeliyor #Başımızanegeliyorsabilinçsizişyapmaktangeliyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor En Gücel Haberler
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Firma Rehberi Nerde?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Son Güncellemeleri Neler?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başımıza Ne Geliyorsa Bilinçsiz Iş Yapmaktan Geliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?