BAŞKAN KİMYECİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ ANLATTI googlepng

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Antakya’nın makus tarihini değiştirecek olan, Emek ve Aksaray Mahallelerinde 35 hektarlık bir alanı kapsayacak Kentsel Dönüşüm Projesi bilgilendirme buluşmalarına devam ediyor.
BAŞKAN+KİMYECİ+KENTSEL+DÖNÜŞÜM+PROJESİNİ+ANLATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Kimyeci proje hakkında ayrıntılı bilgiler sunmak, proje detayları ile ilgili merak edilenleri yanıtlamak amacıyla “STK’larla Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Buluşmaları” ziyaretlerine devam ediyor.Başkan Kimyeci Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Makine Mühendisleri Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretlere Antakya Ticaret Borsası’nı da ekledi.Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, “Hepimizin gayesi şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına en iyi hizmeti yerine getirmektir. Bu anlamda Antakya’mızın sorunu bizlerin de sorunudur. Antakya’da ortaya çıkan güzel eserlerin altında birlik ve beraberlik yatmaktadır. Birçok proje bu şekilde hayata geçmektedir. Antakya’mızın yaşam kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi şehrimiz için çok önemli bir milat olacaktır. Antakya Ticaret Borsası olarak bu projeye sonsuz destek verdiğimizi belirtmek istiyorum.Bununla birlikte eskiden yeteri kadar önemsenmeyen konut sektörünün bütçedeki en büyük payı almasıyla değişmeye başladığını görmek çok büyük bir mutluluk olacaktır. Bu büyük imar hareketi ile, eskiyen, daha önemlisi risk taşıyan, konforsuz yapıların yerine, günümüz koşullarına uygun, insanca yaşanabilecek koşullar oluşturulması Antakya’nın geleceği açısından çok heyecan verici, önemli gelişmelerdir.Kentsel dönüşüm projesi sayesinde her gelir grubundan insanlar artık daha refah bir yaşam alanına sahip olacaklardır. Kent kültürümüz güçlendikçe şehrimizin ve ilçelerimizin cazibesi artacak ekonomimiz, tarımımız ve ticaretimiz gelişecektir. Sonuçta hepimizin ortak amacı şehrimizin kalkınması ve gelişmesidir.Şehrimiz ile ilgili sorunların aşılması çalışmalarında her zaman sayın belediye başkanımızın yanında olarak, bundan sonraki projelerde de tüm kesimleri kucaklayan anlayış ve birlik beraberlik içerisinde sizlerle birlikte yer almaya çalışacağız. Antakya’mızın sorunlarının çözümüne yönelik yapılan çalışmalarda elimizden gelen tüm desteği sonuna kadar vermeye hazırız.Sayın belediye başkanımıza da Kentsel Dönüşüm Projesi sürecinde şahsım ve Antakya Ticaret Borsası olarak gereken tüm desteği vereceğiz. Kendisini böyle bir projeye başlamasından dolayı kutluyorum. ” şeklinde konuştu.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise Antakya Belediyesi hizmetlerini özetleyerek başladığı konuşmasında Kentsel Dönüşüm Proje detaylarını borsa üyeleri ile paylaştı. Başkan Kimyeci sunumun ardından desteklerinden ve övgü dolu açıklamalarından dolayı Antakya Ticaret Borsası Başkanı Kuseyri’ye teşekkürlerini iletti.Borsa üyelerinin proje hakkındaki en ufak detaya kadar bilgi sahibi olması sağlanan toplantıda, Başkan Kimyeci’ye, Başkan Yardımcısı Erhan Tartıcı, İmar ve Şehircilik Müdürü Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Birimi Müdürü Abdulkadir Bayraktar eşlik ederek teknik anlamda merak edilenleri yanıtladı.  
BAŞKAN KİMYECİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ ANLATTI haberi 29 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Yunus Emre Cami adına Hatay / Antakya muhabirimiz f tarafından  275 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
Şehir
BAŞKAN KİMYECİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİ ANLATTI haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 275 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+KİMYECİ+KENTSEL+DÖNÜŞÜM+PROJESİNİ+ANLATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti En Gücel Haberler
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Firma Rehberi Nerde?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Kimyeci Kentsel Dönüşüm Projesini Anlatti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?