BAŞKAN SAVAŞ DOLAŞARAK SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenen belediyecilik anlayışının bir gereği olan hemşehrileriyle hizmet istişarelerini, Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı’daki mahalle toplantılarıyla sürdürdü. 
BAŞKAN+SAVAŞ+DOLAŞARAK+SORUNLARI+YERİNDE+İNCELEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili ve Adayı Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekili Adayları Birol Ertem, Riyat Kırmızılıoğlu, Suzan Alhasoğlu ve Sonay Aykut ile birlikte Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde 50’ye yakın mahallede hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Savaş, eksikleri de yerinde inceleyerek hizmet sunumu ve acil ihtiyaçların giderilmesi noktasında Hatay’ı karış karış dolaştıklarını ifade etti.Ova genelinde yaşanan sorunları iyi analiz ederek çözümler geliştirdiklerini kaydeden Başkan Savaş, bu anlamda yapılacak çalışmaların ve sunulacak hizmetlerin kapsamlı bir etüt çalışmasıyla belirlendiğini kaydetti.Hassa, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçeleri ile ova olarak tabir edilen bölgenin yıllarca hizmetten mahrum bırakıldığını belirten Başkan Savaş, “Bizler göreve başladığımız 13 aydan bu yana insanları siyasi görüşlerine göre ayırt etmeksizin kaliteli, kalıcı ve efektif hizmetler sunmaya çalışıyoruz” dedi.Su fiyatları üzerinden halkı HBB’ye karşı popülist söylemler üzerinden kışkırtmak isteyen ve siyasi çıkarlar uğruna Hatay’a hizmeti engelleyenlerin varlığına da değinen Başkan Savaş, “30 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimiz 15 ilçenin başkanları ile bir Büyükşehir Belediye Başkanını hizmet için seçmiştir. Ancak 11 ilçeyi alarak başarıya imza atan AKP, Büyükşehir’i kaybetmenin hıncını hemşehrilerimizden mecliste şov yaparak ve hizmeti engelleyerek çıkarmak istemektedir. Hizmetin partisi olmaz, seçilmişlerin siyaseti seçim zamanlarında bırakarak hizmet sunmaya odaklanması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.7 Haziran’da yapılacak genel seçimler hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Başkan Savaş, 13 yıldır insanları din ve bayrak siyaseti ile uyutarak hizmetten uzak bir çizgi izleyen iktidara sandıkta cevap verilmesi gerektiğini söyledi.Türkiye’nin uçurumdan önceki son çıkışta olduğunu kaydeden Başkan Savaş, ülkeye gönül veren ve vatanını seven herkesin elini taşın altına koyarak Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe ulaştırılması noktasında yorulan iktidarın yerine, iktidara hazır olan CHP’ye bir şans vermesi gerektiğini ifade etti.Başkan Savaş, Türkiye’nin yaşanan yorucu ve yıpratıcı 13 yılın ardından bir normalleşme sürecine ihtiyacı olduğunu belirtirken, yerel seçimlerde Hatay’da yeşeren umudun genel seçimlerde ülke sathına yayılması gerektiğini kaydetti. Kırıkhanlı, Hassalı ve Reyhanlılı hemşehrilerinin taleplerini dinleyerek hizmetlerin en kısa sürede sunulması talimatını veren Başkan Savaş, vatandaşların destek alkışları arasında uğurlandı.
BAŞKAN SAVAŞ DOLAŞARAK SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ haberi 23 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  327 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ DOLAŞARAK SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 327 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+DOLAŞARAK+SORUNLARI+YERİNDE+İNCELEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ DOLAŞARAK SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 00:11 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-dolasarak-sorunlari-yerinde-inceledi--21897 #BAŞKAN #SAVAŞ #DOLAŞARAK #SORUNLARI #YERİNDE #İNCELEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞ #DOLAŞARAK #DOLAŞARAKSORUNLARI #SORUNLARIYERİNDE #YERİNDEİNCELEDİ #BAŞKANSAVAŞDOLAŞARAKSORUNLARIYERİNDEİNCELEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi En Gücel Haberler
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Dolaşarak Sorunlari Yerinde İnceledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?