BAŞKAN SAVAŞ REYHANLI, KIRIKHAN VE DEFNE MUHTARLARIYLA BULUŞTU‏ googlepng

Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye(HBB) Başkanı Do&ccedil;. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş, il genelinde s&uuml;rd&uuml;rd&uuml;ğ&uuml; hizmet toplantılarını mahalle muhtarlarıyla &ccedil;&ouml;z&uuml;m istişareleri yaparak s&uuml;rd&uuml;r&uuml;yor.<br /> &nbsp;
BAŞKAN+SAVAŞ+REYHANLI,+KIRIKHAN+VE+DEFNE+MUHTARLARIYLA+BULUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kırıkhan, Reyhanlı ve Defne ilçelerine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Savaş, mahallelerde yaşanan sıkıntıları ve talepleri ilk ağızdan dinleyerek çözümler üretti.Hizmet sunumunda çözüm ortağı olarak HBB’nin el uzattığı muhtarlarla Hatay genelinde yaşanan sorunlara kalıcı müdahaleler yapmak istediklerini belirten Başkan Savaş, sağlıklı içme suyu, altyapısı, sosyal tesisi ve asfaltlı yolu olmayan mahalle bırakmak istemediklerini kaydetti.Kırıkhanlı ve Reyhanlılı muhtarların ova genelindeki sıkıntılarını Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Adayları Birol Ertem, Suzan Alhasoğlu, Sonay Aykut, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ile beraber dinleyen Başkan Savaş, sorunları iyi teşhis ettiklerini ve bu anlamda çözüme dönük hamleler yaptıklarını ifade etti. Başkan Savaş, seçim zamanı siyaset, seçim sonrasında hizmet ilkesiyle hemşehrilerine layık olan en iyi hizmetleri uygulamaya koymanın uğraşında olduklarını söyledi.Bugüne dek kimseyi siyasi görüşü itibariyle ötekileştirmeyerek kucaklayıcı ve birleştirici bir siyasi anlayışla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Savaş, Hatay’ın farklılıklarını, renkli mozaik yapısını fırsat bilerek gerilimden beslenen siyasi odaklara fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere de değinen Başkan Savaş, 30 Mart yerel seçimlerinde Hatay’da yıkılan korku duvarının ülke genelinde CHP lehine bir rüzgar estireceğine olan inancını dile getirerek hemşehrilerinin oy kullanmadaki kıstasının vicdan olmasını istedi.Defneli muhtarların taleplerini Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ile beraber tek tek dinleyen Başkan Savaş, 30 Mart yerel seçimlerinde sergiledikleri dik duruşlarından dolayı Defneli muhtarları bir kez daha kutladı.Önümüzde çok kritik ve Türkiye’nin geleceğine büyük etkileri olacak bir genel seçim olduğunun altını çizen Başkan Savaş, yerel seçim sürecinde Hatay’ın dünyaya örnek teşkil eden harmonisinden faydalanarak uygulanmak istenen kirli senaryonun genel seçim sürecinde tekrar piyasaya sürülmek istendiğini söyledi. Hatay’ın geri dönülmez bir kaos ortamına sürüklenmek istendiği zamanlarda en büyük görev olan sağduyu temininin muhtarlara düştüğünü vurgulayan Başkan Savaş, “Hatay’da tek bir annenin daha evlat acısıyla yanmasını istemiyoruz. Seçim sürecinde ağır provokasyonlar elbette yapılacaktır ancak bizler bu provokasyonların kimlere hizmet ettiğinin bilinciyle hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.Gerçekleşen toplantıların ardından 3 ilçeye mensup muhtarların dile getirdiği sıkıntılara HBB’nin sorumluluk alanı dahilinde çözümler sunması için düğmeye basıldı.           
BAŞKAN SAVAŞ REYHANLI, KIRIKHAN VE DEFNE MUHTARLARIYLA BULUŞTU‏ haberi 20 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  425 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ REYHANLI, KIRIKHAN VE DEFNE MUHTARLARIYLA BULUŞTU‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 425 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+REYHANLI,+KIRIKHAN+VE+DEFNE+MUHTARLARIYLA+BULUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ En Gücel Haberler
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Reyhanli, Kirikhan Ve Defne Muhtarlariyla Buluştu‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?