BAŞKAN SAVAŞ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye(HBB) Başkanı Do&ccedil;. Dr. L&uuml;tf&uuml; Savaş&rsquo;ın, HBB K&uuml;lt&uuml;r ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı&rsquo;na yaptırdığı organizasyonlar kapsamında, vatanları uğruna canlarını g&ouml;z&uuml;n&uuml; kırpmadan feda eden nurlanmış şehitlerimizin aileleri ve onurlanmış gazilerimiz ile aileleri i&ccedil;in unutulmayacak bir etkinlik d&uuml;zenlendi.&nbsp;</strong>
BAŞKAN+SAVAŞ+ŞEHİT+AİLELERİYLE+YEMEKTE+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskenderun’da özel bir otelde gerçekleşen yeni yılı karşılama etkinliğine Başkan Savaş’ın yanı sıra eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hakan Kokusever, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ve HBB’ye bağlı birimlerin yöneticileri katılım gösterdi. Yaklaşık 250 şehit yakını, gazi ve aile bireylerinin katıldığı etkinlikte konuklar ile tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Savaş; “Sizin evlatlarınız, eşleriniz, kardeşleriniz için ne söylesem az kalacak, yetmeyecek. Sizler, onların bize bıraktığı kutsal birer emanetsiniz. Sizin varlığınız bizim başımızın tacıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her şeyi beraber yapacağız. Bizi kırmayarak buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 2016 yılı, inşallah terörün sona erdiği, şehit ve gazi haberleriyle sarsılmadığımız yılların başlangıcı olur. Umarım yeni yıl hepimize hayırlı olur” diyerek şehit ve gazi yakınlarının yeni yıllarını kutladı.Şehitlerimizin yakınları ile gazilerimiz ve ailelerine moral desteğinde bulunmak üzere geceye davet edilen ve böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmaktan onur duyacağını bildiren ünlü komedyen Atalay Demirci, bu tür anlamlı etkinliklerin minnet borcumuzun bulunduğu şehitlerimizin bizlere emanet aileleri ile gazi ve ailelerine destek olmak açısından önem taşıdığını söyledi. Demirci, “Kimse bilmez ama Kıymetli Başkanımız Lütfü Savaş ile çok öncesine dayanan bir tanışıklığımız var. Kendisi bana böyle bir etkinlikten bahsedince seve seve kabul ettim. Bence Hatay halkı böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı, çünkü sanmıyorum ki yılbaşı akşamında başka bir yerde böyle değerli bir organizasyon yapılsın. Ben de terörsüz, barış dolu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda HBB tarafından özel olarak hazırlanan hediyeler, şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve yakınlarına takdim edilirken, Başkan Savaş tarafından hatırlanmanın sevincini yaşayan ailelerin gururlu duruşu görülmeye değer sahnelerin yaşanmasına vesile oldu.
BAŞKAN SAVAŞ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU haberi 04 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  265 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
BAŞKAN SAVAŞ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 265 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+ŞEHİT+AİLELERİYLE+YEMEKTE+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ ŞEHİT AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Eylül 2024 Cumartesi 02:22 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-sehit-aileleriyle-yemekte-bulustu-24098 #BAŞKAN #SAVAŞ #ŞEHİT #AİLELERİYLE #YEMEKTE #BULUŞTU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞŞEHİT #ŞEHİTAİLELERİYLE #AİLELERİYLEYEMEKTE #YEMEKTEBULUŞTU #BAŞKANSAVAŞŞEHİTAİLELERİYLEYEMEKTEBULUŞTU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali

Altınözü’nde bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 21:44
Hatay’da 5 mahalleye yeni dolmuş hattı

HBB'nin yaptığı çalışmada 7 mahalleye yeni dolmuş seferi başlatıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 21:13
HBB OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 2024 Yılı Eylül Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı HBB Antakya Yerleşkesi A Blok Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 20:25
ŞAHBAZ BAŞKAN ÖZGÜNÜ ZİYARET ETTİ

CHP’nin Sağlık Bakanlığı’ndan sorumlu, Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Özgün’ü ziyaret etti

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 11:02
DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu En Gücel Haberler
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Şehit Aileleriyle Yemekte Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?