BAŞKAN YAVUZ MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN googlepng

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 8 Kasım Cuma gecesini, 9 Kasım Cumartesi gününe bağlayan gece idrak edilecek olan mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Hz. Peygamberimiz insanlığa Allah’ı öğretip, Huzurun, aile mutluluğunun, toplumsal uzlaşmanın, barışın yollarını gösterdi. Dünyamızı ayrı bir cennet, ahiretimizi ayrı bir cennet haline getirdi” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi; “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen, Müslümanların öncüsü, Peygamberimiz Hz. Muhammed. (s.a.v)’in dünyaya geldiği ve duaların en çok kabul edildiği gün olan Mevlid kandilini idrak etmenin heyecan ve mutluluğunu tüm islam alemi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah (C.C); Irk, din, dil, yaş, cinsiyet ve sosyal statü farkı gözetmeksizin, sorumluluklarını ve taşıdığı emaneti yeryüzünün halifesi Peygamber efendimize (s.a.v) öğretmiştir. İnsanlık, Allah’a kulluk, bağlılık, itaat bilinciyle hayatı kavramayı, kâinata hikmetle bakmaya, bütün yaratılanlara şefkatle davranmayı, hakkın ve hakikatin yolunda yürümeyi, adaletten ayrılmamayı ve fazileti her türlü dünyevi hırsın önünde tutmayı ondan öğrenmiştir. Müminler bütün zamanlarda hem emin olma, hem de emaneti taşıma bilincini, önce Kur’an sonra peygamberimizin yaşam örnekleri ve hadisleriyle kavramışlardır.Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed kendisinden önceki peygamberler gibi sadece bir kavme veya bir millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. Yüce Allah, insanlık tarihinin her döneminde insanları uyarmak onlara doğru yolu göstermek ve onlara rehberlik yapmak üzere yer yüzüne peygamberler göndermiştir. Hz. Muhammed (s.a.v.) ise Peygamberlerin sonuncusu, tamamlayıcısı kıyamete kadar yol gösterici ve tüm insanlığın Peygamberidir.Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca desteklenen, her yıl farklı gündem ile Hz. Muhammed ‘in anlatılmasının amaçlandığı ve peygamber efendimizin doğum gününün kutlandığı haftaya  Mevlid’i Nebi haftası adı verilmiştir.   Bu yıl Yüce Peygamberimizin doğumunun seneyi devriyesini, insanlığı yüceltmek için “Hz. Muhammed (SAV) ve Aile teması” ekseninde hafta boyunca yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlayacağız.  Bu mübarek gecede Allah’a layık bir kul ve peygamberimize layık bir mümin olma niyazında bulunarak ibadetlerimizi yaparken, yaşadığımız evren üzerinde yararlandığımız her türlü dünyevi nimetler için Allah’a şükrederek, bol bol dualar edip, günahlarımız için tövbe ve istiğfar etmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlidi Nebi Haftasında Hz. Peygamberimizi bir kez daha anlama ve onun Gül kokusunu hissetme adına yapılacak olan tüm etkinliklerin hayırlara vesile olmasını dilerken, 8 Kasım’ı 9 Kasım’a bağlayan gece idrak edeceğimiz mübarek Mevlid Kandilini tebrik eder, başta Ülkemiz ve İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığın, Peygamberimiz (s.a.v)!in yüce örnekliğinden nasiplenerek, feyz almasını Cenabı Hak’dan niyaz ederim”.  
BAŞKAN YAVUZ MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN haberi 08 Kasım 2019 14:41 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Kırıkhan Belediyesi adına Hatay / Kırıkhan muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  187 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BAŞKAN YAVUZ MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN haberi, Hatay Kırıkhan Belediye Haberleri Hatay ili Kırıkhan ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 187 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+YAVUZ+MEVLİD+KANDİLİMİZ+MÜBAREK+OLSUN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN YAVUZ MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 06:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-yavuz-mevlid-kandilimiz-mubarek-olsun--234358 #BAŞKAN #YAVUZ #MEVLİD #KANDİLİMİZ #MÜBAREK #OLSUN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BAŞKANYAVUZ #YAVUZMEVLİD #MEVLİDKANDİLİMİZ #KANDİLİMİZMÜBAREK #MÜBAREKOLSUN #BAŞKANYAVUZMEVLİDKANDİLİMİZMÜBAREKOLSUN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun En Gücel Haberler
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Firma Rehberi Nerde?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Yavuz Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?