BEREKETLİ ‘KARDEŞLİK SOFRASI’ DÖRTYOL’DA‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sevgi, hoşgörü, rahmet ve bereketin bir arada yaşandığı Ramazan Ayı münasebetiyle ‘Kardeşlik Sofrası’ adı altındaki iftarları il genelinde vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
BEREKETLİ+‘KARDEŞLİK+SOFRASI’+DÖRTYOL’DA‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Maneviyatın yoğun olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan Ayı’nda kurulan Kardeşlik Sofrası’nın yeni adresi Dörtyol ilçesi oldu.  Gerçekleştirilen iftar etkinliğine, Dörtyol Belediye başkanı Yaşar Toksoy ve eşi, HBB Başkan Danışmanı Durmuş Yıldırım ve Aşık Sefai katılım gösterdi. Dörtyolluların yoğun ilgi gösterdiği iftar etkinliğinde HBB Mehter Takımı’nın marşları eşliğinde çorba, türlü, pilav, lokma tatlısı ve hurma ikram edilerek oruçlar dualar eşliğinde açıldı. Yapılan iftarın ardından Başkan Savaş’ın vatandaşlarına özlenen eski Ramazanları yaşatmak üzere organize edilmesini istediği ‘Mahallede Ramazan’ etkinlikleri çerçevesinde “Şair Ahmet Coşkun ile Hasbihal” programı Dörtyol HBB Hizmet Binası önünde Dörtyollular ile buluşturuldu.Ramazanların vazgeçilmezi olan Hacivat ile Karagöz’ün atışmalarıyla başlayan eğlenceli dakikalar, Kenya Akrobasi Topluluğu’nun nefes kesen birbirinden heyecanlı akrobatik hareketleriyle gecenin hafızalara kazındı. Ardından sahnelenen orta oyununun Tuzsuz Deli Bekir karakteri büyük beğeni toplarken, Köçek Dansı ve ardından sahne alan eşofmanlı Şevket Hoca tiplemesi de izleyenlerden tam not aldı. Geleneksel halk dansları ve semah gösterilerinin de yer aldığı ‘İftara Doğru’ adlı skeç ve ateşbazın yürekleri ağza getiren mükemmel şovu, Dörtyollular tarafından büyük beğeni topladı.Dörtyolluların yoğun ilgi gösterdiği gecenin finalinde Şair ve aynı zamanda ses sanatçısı olan Ahmet Coşkun ile Sanatçı Davut Can Akyüz’ün duygulara hitap eden eşsiz performanslarına Dörtyollular tarafından ayakta alkışlandı. HBB yetkilileri, Türk milletinin huzuru ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü kendi canından üstün tutarak, vatan uğruna canını siper eden şehit babasına Babalar Günü dolayısıyla Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. Birbirinden nitelikli ve eğlenceli Ramazan etkinlikleriyle buluşturulan Dörtyollular, kardeşlik, hoşgörü, sevgi, huzur ve bereketin bir arada olduğu 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda hemşehrilerinin Kardeşlik Sofrası’nda bir arada vakit geçirmelerini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
BEREKETLİ ‘KARDEŞLİK SOFRASI’ DÖRTYOL’DA‏ haberi 21 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  417 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BEREKETLİ ‘KARDEŞLİK SOFRASI’ DÖRTYOL’DA‏ haberi, Hatay Dörtyol Belediye Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 417 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BEREKETLİ+‘KARDEŞLİK+SOFRASI’+DÖRTYOL’DA‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BEREKETLİ ‘KARDEŞLİK SOFRASI’ DÖRTYOL’DA‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 07:29 https://firmarehberim.com/haber/belediye/bereketli-kardeslik-sofrasi-dortyolda--25744 #BEREKETLİ #‘KARDEŞLİK #SOFRASI’ #DÖRTYOL’DA‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BEREKETLİ‘KARDEŞLİK #‘KARDEŞLİKSOFRASI’ #SOFRASI’DÖRTYOL’DA‏ #BEREKETLİ‘KARDEŞLİKSOFRASI’DÖRTYOL’DA‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ En Gücel Haberler
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Firma Rehberi Nerde?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Son Güncellemeleri Neler?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bereketli ‘Kardeşlik Sofrasi’ Dörtyol’da‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?