BİRİNCİLİK KUPASINI BAŞKAN TOKSOY’A HEDİYE ETTİLER googlepng

Dörtyol Belediyesinin sponsorluğunda 5-6 Mart 2016 tarihinde Kadirli’de yapılan “Offroad Şenlikleri” ne katılan Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü katıldıkları müsabakadan bir birincilik, bir de üçüncülük derecesi elde ederek döndüler.
BİRİNCİLİK+KUPASINI+BAŞKAN+TOKSOY’A+HEDİYE+ETTİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kadirli’de 98 sporcunun katıldığı ve 4 ayrı kategoride yapılan yarışmalarda S2 Klasmanında birincilik ve Bayarlar etabında üçüncülük alan İlk Kurşun Offroad Kulübü üyeleri dün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’u makamında ziyaret etti.Ziyarette bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy: “Dörtyol İlkkurşun Offroad Kubülümüzün ülke çapında yapılan yarışmalarda bu güne kadar 6 birinciliği, bir ikinciliği birde üçüncülük derecesi vardı. 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında Adana’nın Kadrili İlçesinde yapılan yarışmalarda takım olarak ilçemizi büyük bir başarıyla temsil ederek bu başarılarına bir birincilik ve bir de üçüncülük derecesi daha eklediler. Başta kulüp başkanımız Bülent Vural olmak üzere bu spora gönül vererek Milli Mücadele’de İlk Kurşunu atan yiğit Dörtyol’umuzun adını duyurdukları için teşekkür ediyorum. Belediye olarak her türlü sporun ve sportif faaliyet içerisinde bulunan gençlerimizin destekçisi olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” Dedi.Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü Başkanı Bülent Vural’da Dörtyol Belediyesinin turnuvalar boyunca kulüplerine sağladığı katkılardan duyduğu memnuniyeti belirterek aldıkları birincilik kupasını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a hediye ederken kulüp üyeleri adına da teşekkürlerini iletti.Kadirli’de yapılan yarışmalarda Pilot Bülent Vural ve Copilot Ahmet Çankır birincilik kupasını kazanırken, Kulübün şu an için tek bayan pilotu olan Melike Çankır, Copilot Mahmut Çankır ile üçüncülük derecesi elde etmeyi başararak şu ana kadar 7 birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük derecesini Dörtyol’a kazandırmış oldu.Melike Çankır’da yaptığı açıklamada; “Offroad genel ve yanlış olan bir kanaatle erkek sporu olarak düşünülmekte. Oysa bizim ilçemizin dışında bu spora gönül vermiş çok sayıda bayan arkadaşımız mevcut. İlçemizde bu sporu yapmak isteyen bayanlarımıza kulübümüzün kapısı her zaman açık. İleri sürüş tekniklerini bilmek normal hayatınızda da büyük kolaylıklar sağlamakta. Ayrıca bu bir doğa sporu olduğundan ailenizin tüm bireylerinin ortak olarak yapabileceği bir spor.” Dedi.     Daha sonra Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve Dörtyol İlkkurşun Offroad Kulübü üyeleri elde edilen başarının bir kutlaması olarak Dörtyol’da araçlarla şehir turu atarak sevinçlerini Dörtyollu hemşerileriyle paylaştılar.      Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)     
BİRİNCİLİK KUPASINI BAŞKAN TOKSOY’A HEDİYE ETTİLER haberi 08 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Antik Paketleme Kolonyalı Mendil Üretim adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz f tarafından  625 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
BİRİNCİLİK KUPASINI BAŞKAN TOKSOY’A HEDİYE ETTİLER haberi, Hatay Dörtyol Belediye Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 625 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BİRİNCİLİK+KUPASINI+BAŞKAN+TOKSOY’A+HEDİYE+ETTİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BİRİNCİLİK KUPASINI BAŞKAN TOKSOY’A HEDİYE ETTİLER Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Nisan 2024 Salı 17:25 https://firmarehberim.com/haber/belediye/birincilik-kupasini-baskan-toksoya-hediye-ettiler--24686 #BİRİNCİLİK #KUPASINI #BAŞKAN #TOKSOY’A #HEDİYE #ETTİLER #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BİRİNCİLİKKUPASINI #KUPASINIBAŞKAN #BAŞKANTOKSOY’A #TOKSOY’AHEDİYE #HEDİYEETTİLER #BİRİNCİLİKKUPASINIBAŞKANTOKSOY’AHEDİYEETTİLER #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler için Sıkça Sorulan Sorular
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler En Gücel Haberler
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Firma Rehberi Nerde?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler En Popüler Haber Listesi Nerede?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Son Güncellemeleri Neler?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Birincilik Kupasini Başkan Toksoy’a Hediye Ettiler Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?