ÇALIŞMALAR BAŞKAN SAVAŞ’IN YAKIN TAKİBİNDE‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’a yepyeni bir vizyon kazandıran ve bugüne kadar yapılan projeler içerisinde en geniş kapsamlı olmasının yanı sıra en yüksek maliyete de sahip olan Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi’nde sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi.
ÇALIŞMALAR+BAŞKAN+SAVAŞ’IN+YAKIN+TAKİBİNDE‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Trafiğe geçtiğimiz günlerde açılan alt geçit(battı- çıktı) kısmında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Savaş, projenin bütünüyle hemşehrilerinin hizmetine sunulması hususunda HBB ekiplerinden özverili çalışmalarına devam etmelerini istedi.Başkan Savaş’ın bölge trafiğinin çözümü noktasında büyük bir çaba sarf ettiği ve temel atımı sonrasında projenin hızlı bir şekilde bitmesi için çalışmalara hızla başlanmasını istediği Adliye-Arsuz Katlı Kavşağına, HBB Park Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarıyla modern ve estetik bir görünüm kazandırıldı.Proje temelinin atılması sonrasında her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Başkan Savaş, söz verilen süre içerisinde inşa çalışmaları sona ermesi planlanan ve tamamı bitmiş halde hemşehrilerinin hizmetine girmek için gün sayan Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nın İskenderun ve çevre ilçelerin trafiğine rahat bir nefes aldıracağına vurgu yaptı.Sorunlara kalıcı çözümler getirmesinin yanı sıra kent estetiğini de ön planda tutan çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, bölge trafiğini rahatlatacak projenin alt geçit kısmında 8 bin 500 metrekarelik alanı çimlendirdi ve orta refüje de 275 adet ağaç dikimi gerçekleştirdi. HBB Park Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerinin çimlendirme ve ağaç dikimi çalışmalarının, kavşak projesinin geri kalan kısmının tamamlanmasıyla estetik duyarlılıkla çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.  
ÇALIŞMALAR BAŞKAN SAVAŞ’IN YAKIN TAKİBİNDE‏ haberi 26 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / İskenderun muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  780 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÇALIŞMALAR BAŞKAN SAVAŞ’IN YAKIN TAKİBİNDE‏ haberi, Hatay İskenderun Belediye Haberleri Hatay ili İskenderun ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 780 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÇALIŞMALAR+BAŞKAN+SAVAŞ’IN+YAKIN+TAKİBİNDE‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÇALIŞMALAR BAŞKAN SAVAŞ’IN YAKIN TAKİBİNDE‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 21:01 https://firmarehberim.com/haber/belediye/calismalar-baskan-savasin-yakin-takibinde--24603 #ÇALIŞMALAR #BAŞKAN #SAVAŞ’IN #YAKIN #TAKİBİNDE‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÇALIŞMALARBAŞKAN #BAŞKANSAVAŞ’IN #SAVAŞ’INYAKIN #YAKINTAKİBİNDE‏ #ÇALIŞMALARBAŞKANSAVAŞ’INYAKINTAKİBİNDE‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ En Gücel Haberler
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Firma Rehberi Nerde?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Son Güncellemeleri Neler?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Çalişmalar Başkan Savaş’in Yakin Takibinde‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?