CHP Samandağ genişletilmiş ilçe örgütü toplantısı‏ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:16px">Samandağ belediyesi eski nikah salonunda ger&ccedil;ekleşen toplantıya CHP Hatay milletvekili Serkan Topal,CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem,Samandağ Belediye başkanı Mithat Nehir, Samandağ CHP il&ccedil;e Başkanı İbrahim Aydoğan,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı, Samandağ Belediye Meclis &uuml;yeleri, CHP il&ccedil;e y&ouml;neticileri ,&uuml;yeler katıldı.</span>
CHP+Samandağ+genişletilmiş+ilçe+örgütü+toplantısı‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal :7 Haziran seçimlerinde bizlere destek veren herkese teşekkür ederim. Olası Erken seçimde listede olalım olmayalım partinin bir neferi gibi çalışacağız. Koalisyon görüşmelerinde Genel Başkanımız SN. Kemal Kılıçdaroğlu ülke yararına bir tavır takınmıştır.Genel Başkanımızın tavrı halk nazarında destek görmüştür. "dedi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:"Partimiz kitle partisidir. Patimizde herkesin kendini ifade edebileceği bir alan mevcuttur.Partimizde farklı düşüncelere sahip insanların bir araya gelebileceği bir zemin mevcuttur.Geçmişteki kırgınları bir yana bırakıp bir araya gelmeliyiz. Önümüzdeki seçimlerde partimizi büyütmeliyiz. Türkiye'de Sosyal demokratların iktidar olması gerekiyor. Genel Başkanımız Sn. Kılıçdaroğlu'nu  başbakan Yapmak için gece gündüz çalışmalıyız. Olası bir erken seçimde bütün gücümüzle çalışacağız. Sosyal Demokratlara iktidar yolu açılırsa yada düzgün bir koalisyon kurulabilirse Suriye Savaşı dahil bir çok konuda olumlu gelişmeler olur. Genişletilmiş toplantıları ayda bir yapabilirsek birbirimizle olan iletişimi güçlendiririz. "şeklinde konuştu.CHP ilçe Başkanı İbrahim Aydoğan: Cumhuriyet halk partisi Türkiye’dekiHalkların partisi olduğunu her ortamda gösterdi.Suruça da gitti. Kobaneye de gitti. CHP’yi anlatmalıyız. 1 mayısta en uzun korteji oluşturan CHP’dir. Gezidirenişinde halkın yanında olan CHP’dir.  Gençlerimize,vatandaşlarımıza bu ülkede çözümün adresinin CHP olduğunu anlatmalıyız. Genişletilmiş ilçe toplantılarının ayda bir yapılması uygun olacaktır. Partimize emek vermiş herkese teşekkür ediyorum."dedi. 
CHP Samandağ genişletilmiş ilçe örgütü toplantısı‏ haberi 17 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  633 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
CHP Samandağ genişletilmiş ilçe örgütü toplantısı‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 633 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+Samandağ+genişletilmiş+ilçe+örgütü+toplantısı‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP Samandağ genişletilmiş ilçe örgütü toplantısı‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 03:20 https://firmarehberim.com/haber/belediye/chp-samandag-genisletilmis-ilce-orgutu-toplantisi--22805 #CHP #Samandağ #genişletilmiş #ilçe #örgütü #toplantısı‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHPSamandağ #Samandağgenişletilmiş #genişletilmişilçe #ilçeörgütü #örgütütoplantısı‏ #CHPSamandağgenişletilmişilçeörgütütoplantısı‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ En Gücel Haberler
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Firma Rehberi Nerde?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Son Güncellemeleri Neler?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Samandağ Genişletilmiş Ilçe Örgütü Toplantısı‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?