DÖRTYOL BELEDİYE BRİÇ KULÜBÜ İKİNCİ OLDU googlepng

Geçtiğimiz yıl kurulan ve kısa sürede üst üste başarılara imza atan Dörtyol Belediye Briç kulübü Doğu Akdeniz Bölge Elemelerinde ikincilik kupasını alarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.
DÖRTYOL+BELEDİYE+BRİÇ+KULÜBÜ+İKİNCİ+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Levent İmamoğlu, Mehmet Güney Gündoğdu, Ali Aksan Haraç, Serkan Ünal, Haldun Çıvgıner ve Sedat Dinç’ten oluşan Dörtyol Belediye Briç Kulübü takımı Adana’da yapılan toplam 10 karşılaşmadan 120 puan elde ederek ikincilik kupasını Dörtyol Belediyesine kazandırdı.Tarsus Amerikan Koleji Briç Kulübü 125 puanla birinciliği alırken onu 120 puanla Dörtyol Belediye Briç Kulübü izledi. Antakya ve Mersin Belediye Briç kulüpleri de üçüncü ve dördüncülüğü alarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.Dörtyol Belediye Briç Kulübü Yönetiminden Yılmaz Arıkan ve Onur Atalay ikincilik kupasını Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a takdim ederek; “Briç 52 kağıtla oynanan bir zeka sporudur. Vücut sağlı için spor yapmamız gerektiği gibi zihin sağlığı içinde önerilen bazı spor dalları arasında briçin önemli bir yeri bulunmaktadır. Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy bu hassas çizgiyi geçtiğimiz yıl yaptığımız temaslarda bizlere iletmiş, ilçemizde bu zeka sporunun yaygınlaştırılması adına briç sporunu Dörtyol Belediyemiz Kültür Müdürlüğü bünyesinde kulüpleştirmiştir. Kulübümüz Dörtyol Belediyemizin ve Başkanımızın destek ve motivesiyle kısa sürede başarı üstüne başarı elde ederek bu gün Doğu Akdeniz Bölgesinde 10 takımın katıldığı turnuvada ikincilik elde ederek ilçemizin adını bu manada duyurmayı başarmıştır. Bizde kulüp yöneticileri olarak sporcularımız adına elde ettiğimiz bu başarının sevincini ve kupamızı Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy ile paylaşıyoruz. Kendilerine desteklerinden ötürü teşekkürü borç biliriz” dediler.Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da elde edilen başarıdan ve ilçemizin adını öncelikle Doğu Akdeniz Bölge turnuvasında ve ileriki günlerde yapılacak Türkiye Finallerinde duyuracak olan Dörtyol Belediye Briç Kulübü Yönetimi ve sporcularına teşekkür ederek; “Milli Mücadelenin şahlandığı yiğitler yatağı güzel ilçemiz Dörtyol’un adının böylesine önemli spor dallarında duyurulması bizler için iftihar vesilesi olmakta. Çıktığımız yolda dün nerede olduğumuzu çok iyi biliyoruz, bu gün olduğumuz yerin de farkındayız, yarın olmak istediğimiz hedeflere doğru hemşerilerimizle birlikte kol kola yürüyoruz. Çıktığımız bu hizmet yarışında hiç kimse ama hiç kimse hiçbir şekilde bizi yolumuzdan çeviremeyecek.Geçtiğimiz günlerde ki off road yarışlarında, bugün briç sporunda elde ettiğimiz başarılar ilçemizin adını ülke geneline yaymakta. Dörtyol artık ülkemizde sosyal, kültürel ve sanatsal belediyecilik adına ortaya koyduğu başarılarla anılmakta. İlk Kurşun’u atan şanlı ecdadının taşıdığı yüce ruhu, zeka sporlarıyla da ortaya koyan tüm sporcularımızı ve kulüp yönetimimizi canı gönülden tebrik ediyor, bu başarının ileride elde edilecek başarıların habercisi olduğunu hemşerilerimle paylaşmanın da gururunu yaşıyorum” dedi. Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)  
DÖRTYOL BELEDİYE BRİÇ KULÜBÜ İKİNCİ OLDU haberi 16 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Duru Ağda Ve Güzellik Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1006 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DÖRTYOL BELEDİYE BRİÇ KULÜBÜ İKİNCİ OLDU haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1006 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+BELEDİYE+BRİÇ+KULÜBÜ+İKİNCİ+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÖRTYOL BELEDİYE BRİÇ KULÜBÜ İKİNCİ OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 17:30 https://firmarehberim.com/haber/belediye/dortyol-belediye-bric-kulubu-ikinci-oldu--25717 #DÖRTYOL #BELEDİYE #BRİÇ #KULÜBÜ #İKİNCİ #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DÖRTYOLBELEDİYE #BELEDİYEBRİÇ #BRİÇKULÜBÜ #KULÜBÜİKİNCİ #İKİNCİOLDU #DÖRTYOLBELEDİYEBRİÇKULÜBÜİKİNCİOLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu En Gücel Haberler
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Belediye Briç Kulübü İkinci Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?