DÖRTYOL BELEDİYESİNDEN İŞADAMLARI VE STK’LARA İFTAR‏ googlepng

Dörtyol Belediyesi önceki gün akşam Yeşilköy Mahallesi Kara Hasan Paşa Sosyal Tesislerinde ilçemizdeki sanayici, işadamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik bir iftar programı tertipledi. 
DÖRTYOL+BELEDİYESİNDEN+İŞADAMLARI+VE+STK’LARA+İFTAR‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile sanayicinin katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Yönetim modelleri ve kademeleri içerisinde vatandaşa en yakın olan yönetim yerel yönetimdir. Bizler vatandaşla doğrudan temas kurarak onların her türlü ihtiyacı ile birebir muhatap oluyoruz. Vatandaşımızın bize ulaşım kanallarını sürekli genişletiyoruz. Belediyemizde bu konuda her türlü teknolojiyi kullanıyoruz. Son olarak 444 7 712 nolu çağrı merkezimizde vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.Bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “İlke, ülkü ve fikirleriyle 45 yıldır bu ülkede hizmet veren bir siyasi hareketin mensubu olarak bize tevdi edilen görevin ağır sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyoruz.Biz “Nil’de bir kurt bir kuzuyu kapsa hesabı Ömer’den sorulur” düşüncesini kendimize ilke edinerek attığımız her adımda kılı kırk yararak, kırk ölçüp bir biçerek hareket ediyoruz. Garibin, öksüzün ve yetimin emanetini taşıdığımızı biliyoruz. Belediye olarak çocuklara, gençlere, yaşlılara, özürlülere, yetişkinlere, gazi ve şehit yakınlarına, muhtaç ailelere yönelik olarak geniş bir alanda sosyal belediyeciliğin gereklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Vatandaşın ilk uğrak yeri, ilk muhatabı olan yerel yönetimler bu konuda maalesef yeteri kadar maddi destek bulamamaktadır.” dedi.Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Sosyal yardımlar konusunda merkezi yönetim yetkiyi kendi elinde bulundurmak istemekte, yerel yönetimleri bu konuda kendi kaderlerine terk etmektedir. Belediyeler vatandaşın talep ve ihtiyaçlarını herkesten çok daha iyi bilmektedir. Çünkü seçilen üyeleri aynı coğrafya içerisinde müşterek sorunlar ve taleplerle yaşamaktadır. Sosyal hizmetlerin ve yardımların çeşitliliği nedeniyle daha etkili, daha verimli ve amaca uygun olarak hizmet sunabilmek gayesiyle geçtiğimiz aylarda Dörtyol Belediyesi Sosyal Marketimizi Özel Cadde üzerinde hizmete açtık. Personelimizi hizmet içi eğitimden geçirerek Belediye Meclisimizde yardım toplama ve dağıtma yönetmeliğimizi oy birliğiyle karara bağladık. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sıkıntılarını en hızlı şekilde öğrenmek ve ilgili birime ileterek çözmek adına haftanın 7 günü günün 24 saati kesintisiz olarak hizmet verecek olan 444 7 712 nolu Dörtyol Belediyesi Çağrı Merkezimizi hayata geçirdik. Şimdi vatandaşlarımızı sorunlarına tek bir telefonla çözüm bulabilmenin rahatlığını yaşıyor.” dedi.  
DÖRTYOL BELEDİYESİNDEN İŞADAMLARI VE STK’LARA İFTAR‏ haberi 08 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  313 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DÖRTYOL BELEDİYESİNDEN İŞADAMLARI VE STK’LARA İFTAR‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 313 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL+BELEDİYESİNDEN+İŞADAMLARI+VE+STK’LARA+İFTAR‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ En Gücel Haberler
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Belediyesinden İşadamlari Ve Stk’lara İftar‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?