DÖRTYOL’DA ECRİMİSİL FİYATLARI MASAYA YATIRILDI googlepng

Dörtyol’daki hazine arazilerinin kira bedelleri konusunda Dörtyol Kaymakamlığı toplantı salonunda Malmüdürü Cahit Can, Müdür Yardımcısı Mustafa Özkayalar ve Şef Şükrü Keskin ile muhtarların katılımıyla geçtiğimiz hafta içerisinde bir toplantı yapıldı.
DÖRTYOL’DA+ECRİMİSİL+FİYATLARI+MASAYA+YATIRILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mal Müdürü Cahit Can, hazine arazilerinin kira bedellerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen bir cetvele göre alındığını, Malmüdürlüklerinin fiyat belirleme ve artışlarında herhangi bir uhdesinin bulunmadığını belirtti.Muhtarlar  vatandaşların kiraladıkları araziyle kendileri ev yapsa dahi ev için kira ödemek zorunda kaldıklarını belirtmesi üzerine bunun içinde yasal bir düzenlemeye ihtiyaç olduğu ifade edildi.Dörtyol’da esnaflık yapan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Cengiz Filitoğlu yaptığı yazılı bir açıklamayla Hatay Milletvekillerine seslenerek ecrimisil sorununu çözümü için meclis önergesi hazırlamaları çağrısında bulundu.Cengiz Filitoğlu ecrimisillerin kat kat artmış olduğunu ve bu arazilerde yaşayan insanların çok büyük bir kesimini ise dar gelirli insanların oluşturduğunu belirterek yaptığı çağrıda; “Sizinde bildiğiniz gibi Hatay’da güvenlik nedeniyle hazine arazileri satışları yasaktır, ama cumhuriyet tarihinden bu yana yoksul ve gariban naçar oldukları için vatandaşlar bu hazine arazi üzerinde ev yapmışlardır. Ecrimisil diye bir vergi hasıl olmuştur. Son zamanlarda öyle bir artmış ki bire 10 bine çıkmıştır. Buna inanın size en basit bir örnek vereyim 2009 - 2011 tarihinde gelen ecrimisil 842,96 metre yere 456.29 TL gelmiş, aynı yer için 2011-2014 te 56.9 mt eksik olmasına rağmen 16,631,77 TL gelmiştir. Bu örnek gibi Hatay’da binlerce vatandaş vardır. Zaten sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal hazine arazilerinin vatandaşa satışı ile ilgili bir projesi var. Bizlerde Hataylılar olarak ondan yararlanmak istiyoruz. Siz şayet Hatay Halkını bu ıstıraptan kurtarmak istiyorsanız, yüce meclise bir önerge vererek bir defaya mahsus 2015 ten önce evi olan vatandaşa satmak üzere yeni çıkaracağınız  bir yasayla Hatayımızı bu sorununu çözebilirsiniz. Bu konuda hassas ve duyarlı davranacağınıza inanıyor, şahsım ve Dörtyol’da bu sıkıntıyı yaşayan hemşerilerim adına saygılarımızı sunarız” dedi.
DÖRTYOL’DA ECRİMİSİL FİYATLARI MASAYA YATIRILDI haberi 23 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Duru Ağda Ve Güzellik Salonu adına Hatay / Dörtyol muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  471 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DÖRTYOL’DA ECRİMİSİL FİYATLARI MASAYA YATIRILDI haberi, Hatay Dörtyol Belediye Haberleri Hatay ili Dörtyol ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 471 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL’DA+ECRİMİSİL+FİYATLARI+MASAYA+YATIRILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
DÖRTYOL’DA ECRİMİSİL FİYATLARI MASAYA YATIRILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 05:30 https://firmarehberim.com/haber/belediye/dortyolda-ecrimisil-fiyatlari-masaya-yatirildi--24563 #DÖRTYOL’DA #ECRİMİSİL #FİYATLARI #MASAYA #YATIRILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #DÖRTYOL’DAECRİMİSİL #ECRİMİSİLFİYATLARI #FİYATLARIMASAYA #MASAYAYATIRILDI #DÖRTYOL’DAECRİMİSİLFİYATLARIMASAYAYATIRILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi En Gücel Haberler
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol’da Ecrimisil Fiyatlari Masaya Yatirildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?