DSP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEBAHAT ÇELİK’TEN TARİHİ GÖREV ÇAĞRISI googlepng

<strong>T&uuml;rkiye siyasi tarihinde demokrasinin ve demokratik sol k&uuml;lt&uuml;r&uuml;n baş mimarı merhum sayın B&uuml;lent Ecevit&rsquo;in &ldquo;ne ezilen ne ezen ,insanca hak&ccedil;a bir d&uuml;zen &ldquo; toprak işleyenin ,su kullananın &ldquo; şeklinde kafalara ve beyinlere kazınan bu &ouml;zdeyişlerini hayata ge&ccedil;irmek i&ccedil;in, barışın ve kardeşliğin simgesi ak g&uuml;vercin amblemizle DSP Hatay milletvekili adayı olarak ,değerli halkımın vicdanına sesleniyorum.&nbsp;</strong>
DSP+MİLLETVEKİLİ+ADAYI+SEBAHAT+ÇELİK’TEN+TARİHİ+GÖREV+ÇAĞRISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bu ilkeleri gelin bu ülkede yaşama geçirelim. Ülkemizde ve bölgemizde ateş topuna dönen bu gidişatı ancak ve ancak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya siyaset tarihine altın harflerle nakşedilmiş “ yurtta sulh ,Cihanda sulh “ ilkesini hayata geçirmek için gelin hep birlikte el ele verelim. Gelin hep birlikte, binlerce yıldır yaşadığımız bu kardeşlik duygusunun öldürülmesine izin vermeyelim. Bölgemiz ve ilimiz üzerinde dolaşan savaş bulutlarını gelin hep birlikte dağıtalım. AKP nin mezhepçi ,ayıştırıcı ,öteleştirici politikalarını, gelin hep birlikte boşa çıkaralım. Ben Sebahat Çelik olarak yukarıda ifade etmeye çalıştığım sorunlardan dolayı, bir gazeteci ,bir anne olarak rahatsızlığımı ifade etmek için Demokratik Sol parti( DSP) Hatay milletvekili adayı oldum.Bu sorunların çözümü için elimi taşın altına koymaya karar verdim.Değerli abilerim,sevgili kadınlar ,sevgili gençler geleceğimiz için , çocuklarımızın geleceği için ,mutlu ve huzurlu yarınlar için, gelin güçlerimizi birleştirelim ve gelin seslerimizi ve barış şarkılarımızı daha gür söyleyelim. AKP iktidarının bu ülkeyi daha da karanlık dehlizlere sürüklemesine ve geleceğimizi daha da karartmasına izin vermeyelim. Bu tarihi ve vicdani görevimizi lütfen yerine getirelim. Aksi takdirde torunlarımıza karşı tarih boyunca sorumlu olacağımızın bilinmesini özellikle istiyorum. Gelecek kuşaklara karşı mahcup duruma düşmemek için bu görevimizi 7 Haziran seçimlerinde DSP’ nin şiar ve ilkelerine destek olalım. DSP oyları bölüyor şeklindeki köhnemiş anlayışa artık dur diyelim. Çünkü bu ülkenin kurtuluşu ancak ve ancak Merhum Sayın Bülent Ecevit’in siyasi anlayışının iktidar olması ile mümkündür. Kıbrıs’ta soydaşlarımız kurtaran ,Anadolu da haşhaş ekimini yasaklayan ABD nin mandacı anlayışını elinin tersiyle iten Sayın Bülent Ecevit’in siyasi ruhu bu ülkenin tek kurtuluşudur.SAYGILARIMLA SEBAHAT ÇELİK DSP HATAY MİLLETVEKİLİ ADAYI
DSP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEBAHAT ÇELİK’TEN TARİHİ GÖREV ÇAĞRISI haberi 15 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  748 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DSP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEBAHAT ÇELİK’TEN TARİHİ GÖREV ÇAĞRISI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 748 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DSP+MİLLETVEKİLİ+ADAYI+SEBAHAT+ÇELİK’TEN+TARİHİ+GÖREV+ÇAĞRISI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi için Sıkça Sorulan Sorular
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi En Gücel Haberler
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Firma Rehberi Nerde?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Son Güncellemeleri Neler?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dsp Milletvekili Adayi Sebahat Çelik’ten Tarihi Görev Çağrisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?