Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz var mı googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255)">Hatay&rsquo;ın Erzin il&ccedil;esinde son yıllarda &ccedil;ile t&uuml;kenmiyor. Şimdi de bir &ccedil;ek skandalı patlamış. Vatandaş perişan ama ne anlayanı, ne dinleyeni, ne de dinlemek isteyeni var. Ne AKP&rsquo;li milletvekilleri, ne Vali, ne de H&uuml;k&uuml;met Erzin&rsquo;e kulak veriyor!</span>
Erzin’de+Çek+Skandalından+Haberiniz+var+mı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2014 yılı narenciye üretimi fevkalade bereketli görünüyordu. Önceki yıllarda narenciyeden zarar eden veya istediğini alamayan üretici pek heveslenmişti. Ama olmadı. Narenciye bazı bahçelerde kilosu 10 kuruştan bile alıcı bulamadı. Hele de mandalinalar. Dökülüp de temizletme masrafı yapmamak için neredeyse bedava verenler çıkacaktı.    Bazı üreticiler ise daha şanslı görünüyordu. En azından belli aralıklarla tahsil edecekleri çek karşılığında ürünlerini satabilmişlerdi. Buna güvenerek beyaz eşya alanlar oldu. Araba veya traktöre yazılanlar odu. Çocuklarını evlendirmek için bekleyenler vardı. İlk çeklerin vadesi dolduğunda ise fırtına koptu.    Sözde güvenilir bir şirketin Erzin’deki bazı şirketlere kestiği çekler karşılıksız çıktı. İlk belirlemelere göre 15-20 milyon TL olduğu söyleniyordu. Derken ikinci vadesi dolan çeklere sıra geldiğinde daha da büyük bir fırtına koptu. Çekler gene karşılıksızdı.Şimdi Erzin, narenciyeden para kazanamadı. Kazandığını sananlar esnafa borçlandılar. Zamanı geldi, ilaç parasını bekleyen satıcı ana firmaya karşı yük altına girdi. Borcunu ödeyemeyen çekzedelere de ilaç veremeyecek hale geldi.    Düğün ve nişan bekleyen gençler yarı yolda kaldı. Esnaf kan ağlamaya başladı. Erzin perişan, ama ara ki Hatay Valisini de AKP Hükümetini de bulasın. Hele de AKP’nin milletvekilleri. Sanki umurlarında değilmiş gibiler.    Erzinliler daha geçen sonbaharda bir sel felaketi yaşamış, bölgenin milletvekili ağdalı ifadelerle “Devlet-i Ali zararları en kısa zamanda karşılayacak!” demişti. Herhalde bu “Ali devlet” vatandaşın değil de yandaşın zararlarını karşılamıştır.    Buradan Erzinli hemşerilerim, akrabalarım, kardeşlerim adına tekrar soruyorum: Erzin’de 30-35 milyon TL’yi bulduğu ifade edilen, son vadede ise 50 milyonu bile bulacağı tahmin edilen çek skandalının sahtekârlarına ne işlem yapılmaktadır?     Erzinlileri perişan eden bu duruma Hatay Valisi kulak kabartmış mıdır?    AKP’li milletvekilleri acaba “Erzinlileri rahatlatacak” bir formül bulmuşlar mıdır? Bulamadıysanız ne diye milletin vekili oldunuz? Karşılıksız çek çıktığında yaptırımı da kaldırdınız. Vatandaşı "Saldım bayıra, mevlam kayıra!" diyerek ortada bıraktınız. Şimdi Erzinlilerin karşısına çıkacak yüzünüz var mı? Varsa hodri meydan!    Hükümeti, Valinin şahsında devleti ve oy avına yakında çıkacak olan AKP’li milletvekillerini soruna çözüm bulmaya çağırıyoruz. Artık birazcık olsun Erzinlilerin sıkıntılarına eğilin ve çözüm bulun! Çözümünüz varsa, kamuoyuna açıklayın ve Erzinli kardeşlerimiz rahatlatın!
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz var mı haberi 20 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  432 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz var mı haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 432 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Erzin’de+Çek+Skandalından+Haberiniz+var+mı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz var mı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 22:20 https://firmarehberim.com/haber/belediye/erzinde-cek-skandalindan-haberiniz-var-mi--21164 #Erzin’de #Çek #Skandalından #Haberiniz #var #mı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Erzin’deÇek #ÇekSkandalından #SkandalındanHaberiniz #Haberinizvar #varmı #Erzin’deÇekSkandalındanHaberinizvarmı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı için Sıkça Sorulan Sorular
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı En Gücel Haberler
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Firma Rehberi Nerde?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Son Güncellemeleri Neler?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erzin’de Çek Skandalından Haberiniz Var Mı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?