Fener Alayına Büyük İlgi googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(38, 38, 38); font-family:pt sans,sans-serif; font-size:15px">İskenderun Belediyesi&rsquo;nin &Ccedil;anakkale Zaferinin 100.yıl anma etkinlikleri &ccedil;er&ccedil;evesinde d&uuml;zenlediği Karadan ve denizden T&uuml;rk Bayrağımızı buluşturuyoruz temalı denizden fener alayı b&uuml;y&uuml;k ilgi g&ouml;rd&uuml;.</span>
Fener+Alayına+Büyük+İlgi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskele alanında düzenlenen anma törenine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit,39.Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Belediye Başkan vekili Bülent Özer, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, şehit aileleri ve binlerce vatandaş katıldı. İskele meydanı girişinde Belediye görevlileri tarafından Çanakkale savaşlarında askerlerin menüsü olan üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.İskenderun Belediye Başkan vekili Bülent Özer;” Çanakkale savaşında askerlerin günlük menüsünde bulunan üzüm hoşafı ve ekmek ikramı ile kahraman askerlerimizin ne zor şartlarda çarpıştığını ve dönemi anmak için dağıttıkları menünün savaş günlerini ortaya koyduğunu ifade ederek bugün de görüyoruz ki Milletimiz aziz şehitlerimizin anısına tek yürek oluyor. Türk milleti her daim şehitlerine sahip çıkmıştır, çıkmaya da devam edecektir” dedi. Kuran tilaveti ile başlayan gecede Mart ayı içerisinde İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmasında, Yelken yarışmalarında, Kurumlararası Futsal Turnuvasında dereceye giren sporcu ve takımlara kupaları verildi. Lise ve dengi okullar arasında yapılan Çanakkale Ruhu konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere İskenderun Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. İskenderun Gençlik Merkezine bağlı tiyatro ekibinin hazırlığı kısa gösteri protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandı.Karadan ve denizden Türk bayrağımızı buluşturuyoruz temalı gösteride Milli Atletlerden oluşan sporcular 5 km koşu sonrasında dev Türk Bayrağını iskele alanına getirerek vatandaşlarla buluşturduğunda alanda büyük coşku oluştu. Denizden iskeleye yaklaşan gemiden inen gençler Çanakkale şehitliğinden getirilen toprak ve Türk bayrağını İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e takdim ettiler. İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen gecede denizde gemilerden atılan havai fişek ve ışık gösterisi geceye katılan vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Fener Alayına Büyük İlgi haberi 20 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  385 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Fener Alayına Büyük İlgi haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 385 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Fener+Alayına+Büyük+İlgi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Fener Alayına Büyük İlgi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 01:59 https://firmarehberim.com/haber/belediye/fener-alayina-buyuk-ilgi--21156 #Fener #Alayına #Büyük #İlgi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #FenerAlayına #AlayınaBüyük #Büyükİlgi #FenerAlayınaBüyükİlgi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Fener Alayına Büyük İlgi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Fener Alayına Büyük İlgi için Sıkça Sorulan Sorular
Fener Alayına Büyük İlgi En Gücel Haberler
Fener Alayına Büyük İlgi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Fener Alayına Büyük İlgi Firma Rehberi Nerde?
Fener Alayına Büyük İlgi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Fener Alayına Büyük İlgi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Fener Alayına Büyük İlgi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Fener Alayına Büyük İlgi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Fener Alayına Büyük İlgi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Fener Alayına Büyük İlgi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Fener Alayına Büyük İlgi Son Güncellemeleri Neler?
Fener Alayına Büyük İlgi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Fener Alayına Büyük İlgi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Fener Alayına Büyük İlgi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?