GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın kırsal ve ormanlık bölgelerinde çıkabilecek yangınlara ilk müdahalenin yapılması, yangının büyümeden engellenmesi ile olası can ve mal kayıplarının önüne geçilebilmesi maksadıyla oluşturulan Gönüllü İtfaiyeciler ile bir araya geldi.

Gönüllü itfaiyeciler ve itfaiyecilerin ikamet ettiği mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Savaş projeyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Hatay için oldukça önemli bir projeye imza attıklarını belirten Lütfü Savaş, “Geçtiğimiz yıl maalesef çok önemli üç tane yangınla karşı karşıya kaldık. 2020 yılında sadece pandemi ile mücadele etmedik. Hem yangınlarla hem de ekonomik sıkıntılarla mücadele ettik” dedi. Başkan Lütfü Savaş projenin amacını da açıkladı. HBB’nin yangın istasyonlarına uzak bölgelerdeki 18-49 yaş arası vatandaşların gönüllü olarak 3 aylık kurs göreceğini ifade eden Savaş, “Kurslardan sonra Gönüllü İtfaiyecilerimize teçhizatlarını vereceğiz. Amacımız istasyonlarımıza uzak olan ve yangın çıkma ihtimali yüksek olan mevkilerde römorklarımızı ve gönüllü itfaiyecilerimizi hazır tutmaktır. Yangına müdahale süresini 20-30 dakikadan 3-6 dakika seviyesine çekmeyi amaçladığımız bir sistem bu. Bugün onu başlatmanın onuru içerisindeyiz. Hem muhtarlarımıza hem de gönüllü itfaiyecilerimize teşekkür ederim. Bu çalışmayı Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kurumu ile bu projeyi hazırladı ve şuandan itibaren de yürürlüğe girmiş bulunmakta. Bu yapmış olduğumuz gönüllü itfaiyecilik bundan sonra da çoğalarak devam edecek” dedi. “TOPLAMDA 7 İSTASYONUMUZ OLACAK” Hatay’da toplamda 7 istasyon oluşturulacağını da sözlerine ekleyen Lütfü Savaş, “İskenderun’da Işıklı, Belen’de Kömürçukuru, Antakya’da Yaylacık, Samandağ’da Seldiren, Altınözü’nde Karbeyaz ve Hacıpaşa, Reyhanlı’da ise Beşaslan mevkilerinde toplamda 7 istasyonumuz olacak. Ekipler bu bölgelerde olası bir yangınla karşılaştıklarında yangına hızlı bir şekilde müdahale edilecektir” dedi. Başkan Savaş, gönüllü itfaiyecilere katılım belgesi takdim ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI haberi 13 Ocak 2021 11:03 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  318 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI haberi, Hatay Hatay Merkez Belediye Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 318 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GÖNÜLLÜ+İTFAİYECİLERİ+GÖREVE+BAŞLADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 19:11 https://firmarehberim.com/haber/belediye/gonullu-itfaiyecileri-goreve-basladi-235518?id=235518&sayfa=2 #GÖNÜLLÜ #İTFAİYECİLERİ #GÖREVE #BAŞLADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #GÖNÜLLÜİTFAİYECİLERİ #İTFAİYECİLERİGÖREVE #GÖREVEBAŞLADI #GÖNÜLLÜİTFAİYECİLERİGÖREVEBAŞLADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DÖRTYOL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Dörtyol Belediye Meclisi yeni yılın ilk meclis birleşimini Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 06 Ocak 2023 15:50
SAMANDAĞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Samandağ Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:45
BAŞKAN GüVEN’DEN, BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:21
BAŞKAN YILMAZ, TOKİ KURA ÇEKİM TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Hatay'da 1450 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 16:36
DOĞAL AFETLERDE HIZLI MÜDAHALE TATBİKATI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri, kent genelinde yaşanabilecek olası doğal afetlerde HBB birimlerinin hızlı ve doğru müdahalesini sağlamak ve koordinasyonu artırmak için tatbikat düzenledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 13:39
ŞEHİT TEĞMENİN ADI BİLİM MERKEZİNDE YAŞATILIYOR

Defne Kaymakamı Kadir Okatan ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 15:00
YAYLADAĞI’NDA DAMIZLIK KEÇİ VE TEKE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

Yayladağı Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 03 Ocak 2023 14:46
Altınözü’nde Gençler Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Altınözü Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:31
CHP’Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanı Konya’da toplanı gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 03 Ocak 2023 13:19
ANTAKYA SEBZE VE MEYVE HALİNİN TEMELİ ATILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Antakya Sebze ve Meyve Hali’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:48
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi için Sıkça Sorulan Sorular
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi En Gücel Haberler
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Firma Rehberi Nerde?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Son Güncellemeleri Neler?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?