GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın kırsal ve ormanlık bölgelerinde çıkabilecek yangınlara ilk müdahalenin yapılması, yangının büyümeden engellenmesi ile olası can ve mal kayıplarının önüne geçilebilmesi maksadıyla oluşturulan Gönüllü İtfaiyeciler ile bir araya geldi.

Gönüllü itfaiyeciler ve itfaiyecilerin ikamet ettiği mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Savaş projeyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Hatay için oldukça önemli bir projeye imza attıklarını belirten Lütfü Savaş, “Geçtiğimiz yıl maalesef çok önemli üç tane yangınla karşı karşıya kaldık. 2020 yılında sadece pandemi ile mücadele etmedik. Hem yangınlarla hem de ekonomik sıkıntılarla mücadele ettik” dedi. Başkan Lütfü Savaş projenin amacını da açıkladı. HBB’nin yangın istasyonlarına uzak bölgelerdeki 18-49 yaş arası vatandaşların gönüllü olarak 3 aylık kurs göreceğini ifade eden Savaş, “Kurslardan sonra Gönüllü İtfaiyecilerimize teçhizatlarını vereceğiz. Amacımız istasyonlarımıza uzak olan ve yangın çıkma ihtimali yüksek olan mevkilerde römorklarımızı ve gönüllü itfaiyecilerimizi hazır tutmaktır. Yangına müdahale süresini 20-30 dakikadan 3-6 dakika seviyesine çekmeyi amaçladığımız bir sistem bu. Bugün onu başlatmanın onuru içerisindeyiz. Hem muhtarlarımıza hem de gönüllü itfaiyecilerimize teşekkür ederim. Bu çalışmayı Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kurumu ile bu projeyi hazırladı ve şuandan itibaren de yürürlüğe girmiş bulunmakta. Bu yapmış olduğumuz gönüllü itfaiyecilik bundan sonra da çoğalarak devam edecek” dedi. “TOPLAMDA 7 İSTASYONUMUZ OLACAK” Hatay’da toplamda 7 istasyon oluşturulacağını da sözlerine ekleyen Lütfü Savaş, “İskenderun’da Işıklı, Belen’de Kömürçukuru, Antakya’da Yaylacık, Samandağ’da Seldiren, Altınözü’nde Karbeyaz ve Hacıpaşa, Reyhanlı’da ise Beşaslan mevkilerinde toplamda 7 istasyonumuz olacak. Ekipler bu bölgelerde olası bir yangınla karşılaştıklarında yangına hızlı bir şekilde müdahale edilecektir” dedi. Başkan Savaş, gönüllü itfaiyecilere katılım belgesi takdim ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI haberi 13 Ocak 2021 11:03 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  317 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI haberi, Hatay Hatay Merkez Belediye Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 317 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
GÖNÜLLÜ+İTFAİYECİLERİ+GÖREVE+BAŞLADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ GÖREVE BAŞLADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 11:13 https://firmarehberim.com/haber/belediye/gonullu-itfaiyecileri-goreve-basladi-235518?id=235518&sayfa=3 #GÖNÜLLÜ #İTFAİYECİLERİ #GÖREVE #BAŞLADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #GÖNÜLLÜİTFAİYECİLERİ #İTFAİYECİLERİGÖREVE #GÖREVEBAŞLADI #GÖNÜLLÜİTFAİYECİLERİGÖREVEBAŞLADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi için Sıkça Sorulan Sorular
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi En Gücel Haberler
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Firma Rehberi Nerde?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Son Güncellemeleri Neler?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gönüllü İtfaiyecileri Göreve Başladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?