HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi, 2016 yılı Haziran Ayı olağan gündemiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında toplandı.
HAZİRAN+AYI+OLAĞAN+MECLİS+TOPLANTISI+GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

MECLİSTE 6’SI EK OLMAK ÜZERE TOPLAM 58 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI  ARMUTLU MAHALLESİ GİRİŞİNDEKİ MEYDANIN ADI “BARIŞ MEYDANI” OLARAK KABUL EDİLDİ  “TAYFUR SÖKMEN BULVARI” İSMİNİN “METE ASLAN BULVARI” OLARAK ADLANDIRILMASI KONUSU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ  •   Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 108 nolu karar ile Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Adlandırma Komisyonu’na havale edilen Antakya ve Defne İlçeleri sınırında bulunan Armutlu Mahallesi girişindeki meydanın “ Barış Meydanı” olarak adlandırılması konusu oy birliği ile kabul edildi.  •   Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 107 nolu karar ile Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Adlandırma Komisyonu’na havale edilen İskenderun İlçeleri Çay Mahallesi sınırında bulunan “ Tayfur SÖKMEN Bulvarı” isminin “Mete ASLAN Bulvarı” olarak adlandırılması konusu oy birliği ile kabul edildi.  •   Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 119 No’lu karar ile imar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Erzin İlçesi Yeşilkent Mahallesi 9503 No’lu Parsele ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Teklifi İmar Planı değişikliği ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.  HBB MECLİSİ 14 TEMMUZ’DA OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANACAK Meclis toplantısının sonunda, HBB Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 14 Temmuz 2016 Salı günü saat 14.00'te yapılmasına karar verildi.
HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ haberi 11 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  581 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 581 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAZİRAN+AYI+OLAĞAN+MECLİS+TOPLANTISI+GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 20:26 https://firmarehberim.com/haber/belediye/haziran-ayi-olagan-meclis-toplantisi-gerceklestirildi--25670 #HAZİRAN #AYI #OLAĞAN #MECLİS #TOPLANTISI #GERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAZİRANAYI #AYIOLAĞAN #OLAĞANMECLİS #MECLİSTOPLANTISI #TOPLANTISIGERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ #HAZİRANAYIOLAĞANMECLİSTOPLANTISIGERÇEKLEŞTİRİLDİ‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ En Gücel Haberler
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Firma Rehberi Nerde?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Haziran Ayi Olağan Meclis Toplantisi Gerçekleştirildi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?