HOMEND ŞAMPİYONLUK KUPALARINI SAVAŞ A TAKDİM ETTİLER googlepng

Yeni sezon öncesinde çeşitli illerde katıldığı özel turnuvalarla hazırlıklarını sürdüren Homend Antakya Belediyespor yönetici, teknih heyet ve sporcuları Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

HOMEND+ŞAMPİYONLUK+KUPALARINI+SAVAŞ+A+TAKDİM+ETTİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Homend Antakya Belediyespor bu süre zarfında katıldığı ve 2 şampiyonluk ve 1 ikincilik sonuçlarını elde ettiği turnuvada kazandığı kupaları Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a takdim etti.             Ziyarette Homend Antakya Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Serdar Güven, Mehmet Güzelmansur, Hasan Hocamoğlu, Baş Antrenör Levent Deringöl, İdari Menejer Mesut Yılmaz ve Homend’li oyuncular katılım gösterdi.                        Yeni sezon öncesinde katıldığı turnuvalarda sezona sıkı bir şekilde hazırlanan ve daha önce 7–11 Eylül tarihlerinde düzenlenen Homend Höşgörü Cup turnuvasında ikinci, 18–22 Eylül tarihlerinde Adana’da düzenlenen Botaş Cup turnuvasında şampiyon ve son olarak 28 Eylül–1 Ekim tarihlerinde Adana’da düzenlenen Mersin Cumhuriyet Kupasında yine şampiyonluğu elde eden Homend Antakya Belediyespor böylelikle katıldığı üç turnuvanın ikisinde şampiyonluğu, birinde ise ikinciliği elde etti. Homend Antakya Belediyespor yeni sezon öncesinde 12–14 Ekim tarihlerinde Ordu ilinde düzenlenecek olan Türkiye Kupası’na katılım göstereceği belirtildi. Homend Antakya Belediyespor’u katıldığı özel turnuvalardaki başarılarından dolayı kutladığını belirten Antaklya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, "İyi bir takım oluşturduk. Bu yıl ayaklarımız yere daha da sağlam basıyor. Kısa zamanda önemli başarılar elde ediyoruz. Yeni sezonda da ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde ligde ve Avrupa Kupalarında temsil edeceğiz. Taraftarlarımıza oynanan turnuvalarda coşkulu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Basketbola olan bu ilgi ve sevginin yeni sezonda da artarak devam edeceği inancındayım. Sponsorlarımıza, taraftarlarımıza, teknik heyetimize ve sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.
HOMEND ŞAMPİYONLUK KUPALARINI SAVAŞ A TAKDİM ETTİLER haberi 09 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2486 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HOMEND ŞAMPİYONLUK KUPALARINI SAVAŞ A TAKDİM ETTİLER haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2486 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HOMEND+ŞAMPİYONLUK+KUPALARINI+SAVAŞ+A+TAKDİM+ETTİLER Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HOMEND ŞAMPİYONLUK KUPALARINI SAVAŞ A TAKDİM ETTİLER Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 01:11 https://firmarehberim.com/haber/belediye/homend-sampiyonluk-kupalarini-savas-a-takdim-ettiler--14299 #HOMEND #ŞAMPİYONLUK #KUPALARINI #SAVAŞ #A #TAKDİM #ETTİLER #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HOMENDŞAMPİYONLUK #ŞAMPİYONLUKKUPALARINI #KUPALARINISAVAŞ #SAVAŞA #ATAKDİM #TAKDİMETTİLER #HOMENDŞAMPİYONLUKKUPALARINISAVAŞATAKDİMETTİLER #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler için Sıkça Sorulan Sorular
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler En Gücel Haberler
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Firma Rehberi Nerde?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler En Popüler Haber Listesi Nerede?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Son Güncellemeleri Neler?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Homend Şampiyonluk Kupalarini Savaş A Takdim Ettiler Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?