İSKENDERUN KATLI KAVŞAK PROJESİ‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ürettiği ihtiyaçlara cevap veren dev projeler ve sunduğu kapsamlı hizmetlerle insan odaklı belediyecilik anlayışını hemşehrileriyle buluşturmaya devam ediyor.  
İSKENDERUN+KATLI+KAVŞAK+PROJESİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Göreve geldiği günden itibaren Büyükşehir statüsüne yeni kavuşan Hatay’ı ayrım gözetmeyen hizmetleriyle kucaklayan Başkan Savaş’ın üzerinde titizlikle durduğu ve Büyükşehir Belediyesi’nin şu ana kadar ürettiği en yüksek maliyetli, en geniş kapsama sahip projesi olan Adliye-Arsuz Katlı Kavşağı’nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor.Projelendirilme aşamasının hemen ardından İskenderun ve Arsuz arasında kalan kısımda büyük trafik karmaşası yaşanması sebebiyle vatandaşların büyük bir heyecanla beklediği dev projenin inşa aşamasının süratli bir şekilde devam etmesi halkın büyük takdirini topluyor.Son yıllarda özellikle artan nüfusa bağlı olarak İskenderun ilçesindeki yaya ve araç trafiğinin yoğunluk göstermesi ve bir bütün olarak düşünüldüğünde Hatay’ın önemli geçiş noktalarının başında gelen bölgede, bugüne kadar geleceğe dönük bir trafik düzenlemesi yapılmaması sonucunda ulaşım güvenliğinin tehlikeye düşmesi Başkan Savaş’ın burada dev bir proje için kolları sıvamasıyla yepyeni bir boyut kazandı.  Hatay’ın vizyon projelerinden en az birinin İskenderun tarafında hayata geçirilmesi noktasında hassasiyet gösteren Başkan Savaş’ın, Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin kesiştiği, kuzey-güney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve bölgedeki trafik akışını düzenleyen Adliye - Arsuz Katlı Kavşağı Projesi, hizmete sunulmak için artık gün sayıyor.Bugüne dek can ve mal kayıplı birçok kazaya davetiye çıkararak yetersizliği ve güvenli olmayışı ile gündeme gelen söz konusu kavşak, Adliye - Arsuz Katlı Kavşak Projesi ile yüksek güvenlikli ve günümüz ihtiyaçlarına cevap veren Hatay’a yakışır modern bir düzeye çıkarılıyor.Başkan Savaş’ın tanıtıldığı günlerde kimi kesimlerce vaat edilen sürede bitirilemeyeceği yönünde fikir beyan edilen dev projenin takipçisi olacağını söylemesiyle çalışmalarda büyük bir ilerleme kaydedilirken, Aralık itibariyle projenin yaklaşık olarak %60’ının tamamlandığı bildirildi.İskenderun ilçesinin en problemli bölgesi olan Adliye-Arsuz Kavşağı’nda hayata geçirilen dev projeyle yaya ve araç trafiği güvenliğini arttırılması, bölgedeki trafik sirkülâsyonunun rahatlatılması, trafik problemlerinin minimize edilmesi ve böylelikle olası kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.    
İSKENDERUN KATLI KAVŞAK PROJESİ‏ haberi 23 Aralık 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  388 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN KATLI KAVŞAK PROJESİ‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 388 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+KATLI+KAVŞAK+PROJESİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUN KATLI KAVŞAK PROJESİ‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 13:18 https://firmarehberim.com/haber/belediye/iskenderun-katli-kavsak-projesi--24009 #İSKENDERUN #KATLI #KAVŞAK #PROJESİ‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNKATLI #KATLIKAVŞAK #KAVŞAKPROJESİ‏ #İSKENDERUNKATLIKAVŞAKPROJESİ‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ En Gücel Haberler
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Firma Rehberi Nerde?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun Katli Kavşak Projesi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?