İSKENDERUN'DA BELEDİYE HİZMETLERİ googlepng

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İskenderun Limanı B kapısı çevresinde temizlik çalışması yapıyor.
İSKENDERUN+#39;DA+BELEDİYE+HİZMETLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, liman kapısı çevresinde yapılan çalışmalarda ot ve moloz yığınlarının temizlendiği bildirildi.      Şehit Er Remzi İlboğa Kışlası'ndan Fatih Sultan Mahallesi kavşağına kadar devam edecek çalışmaların, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı ile Sayek Petrol arasındaki boş alanlar ve yol kenarlarında süreceği ifade edildi.         Şehrin genel temizliğinin yapılması planlanan çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağı belirtilirken, çalışmanın bitiminin ardından yeni servis yolları için hazırlık yapılacağı kaydedildi.      İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt çalışma biriminin ise Çankaya Mezarlığı'ndaki yolların asfaltlanmasına başladığı, Ulucami Caddesi ile Şehit Pamir Caddesi arasında yer alan İskenderun'un en eski çarşısı Uzun Çarşının parke taşı döşenerek yeniden düzenleneceği bildirildi.
İSKENDERUN'DA BELEDİYE HİZMETLERİ haberi 06 Ağustos 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  5344 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İSKENDERUN'DA BELEDİYE HİZMETLERİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5344 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İSKENDERUN+#39;DA+BELEDİYE+HİZMETLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İSKENDERUNveamp;#39;DA BELEDİYE HİZMETLERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 22:21 https://firmarehberim.com/haber/belediye/iskenderunda-belediye-hizmetleri--10159 #İSKENDERUNveamp;#39;DA #BELEDİYE #HİZMETLERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İSKENDERUNveamp;#39;DABELEDİYE #BELEDİYEHİZMETLERİ #İSKENDERUNveamp;#39;DABELEDİYEHİZMETLERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri En Gücel Haberler
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Firma Rehberi Nerde?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Belediye Hizmetleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?