KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİNE YOĞUN İLGİ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:times new roman,serif; font-size:16px">Antakya Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri ile &ouml;rnek belediyecilik hizmetleri &uuml;retmeye devam ediyor. Antakya Belediyesi&rsquo;nce başlatılan &ldquo;Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş&rdquo; projesi yardımseverler tarafından b&uuml;y&uuml;k ilgi g&ouml;rd&uuml;.</span>
KARDEŞİNLE+SEVGİYLE+PAYLAŞ+PROJESİNE+YOĞUN+İLGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

TRT Çukurova Radyosu Projeyi Canlı Yayında Başkan Kimyeci’ye Sordu.Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında önemli bir projeye daha imza attı. Bir elin verdiğini diğer el görmeden, ihtiyaç sahibi vatandaşları rencide etmeden giysi, oyuncak ve ayakkabı yardımı götürebilmek amacıyla oluşturulan proje yoğun ilgi görüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlardan gelen taleplerin devam ettiği proje daha geniş kitlelere duyurulmak ve daha çok yardım toplayabilmek amacıyla TRT Çukurova Radyosu tarafından da ilgi görerek canlı yayında yer aldı. Başkan Kimyeci ile canlı yayında tele röportaj yapan TRT Çukurova Radyosu proje hakkında sorular sorarak bilgi aktarılmasını sağladı.”Başkan Kimyeci canlı yayında proje hakkında bilgiler sunduğu konuşmasında; “ 2015 Haziran ayında başlatmış olduğumuz bu projenin amacı, hiç kullanılmamış ya da çok az kullanılmış kıyafet, ayakkabı ve oyuncakları ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç ailelerimize ulaştırıyoruz. İnsanlarımızın yardımlaşma ve dayanışma duygularını harekete geçirip pekiştiren bu projeyle toplanan tüm ürünler ihtiyaç sahibi insanlarımıza, bir elin verdiğini diğer elin görmeyeceği, insan onurunu zedelemeden, titizlik içerisinde ulaştırmaktır. Antakya Belediyesi olarak; Bu projeyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sahipsiz kalmadıklarını, onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermekteyiz. Bu projede ben de varım ben de katkıda bulunmak istiyorum diyen tüm duyarlı vatandaşlarımız 0326 212 17 86 numaralı telefondan ulaşabilir ya da Bağrıyanık Mahallesi eski devlet hastanesi yanı askeri kışla civarındaki Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Merkezimize bizzat gelebilirler.” dedi.Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci TRT Çukurova radyosunda Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş projesinin yanı sıra Antakya Belediyesi’nce yürütülen diğer sosyal projeler hakkında geniş bilgiler verdi.
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİNE YOĞUN İLGİ haberi 22 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  246 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİNE YOĞUN İLGİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 246 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KARDEŞİNLE+SEVGİYLE+PAYLAŞ+PROJESİNE+YOĞUN+İLGİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ PROJESİNE YOĞUN İLGİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 20:23 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kardesinle-sevgiyle-paylas-projesine-yogun-ilgi--22521 #KARDEŞİNLE #SEVGİYLE #PAYLAŞ #PROJESİNE #YOĞUN #İLGİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KARDEŞİNLESEVGİYLE #SEVGİYLEPAYLAŞ #PAYLAŞPROJESİNE #PROJESİNEYOĞUN #YOĞUNİLGİ #KARDEŞİNLESEVGİYLEPAYLAŞPROJESİNEYOĞUNİLGİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi için Sıkça Sorulan Sorular
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi En Gücel Haberler
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Firma Rehberi Nerde?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Son Güncellemeleri Neler?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kardeşinle Sevgiyle Paylaş Projesine Yoğun İlgi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?