KAYMAKAM VE BAŞKAN YILMAZ’DAN COVİD-19 DENETİMİ googlepng

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler Antakya’da da tüm kurumların iştiraki ile gerçekleştirildi.

Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve daire müdürleri eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde esnafa maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalar yapıldı.              Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz denetimler esnasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınını Türk Milleti olarak en az hasar ile atlatabilmemiz için maksimum düzeyde tedbir almamız ve belirtilen kurallara muhakkak uymamız gerekiyor. Bu nedenle Sağlık Bakanlığımız ve İç İşleri Bakanlığımız koordinesinde ülkemiz genelinde yürütülen tedbir denetimlerini Antakya ilçemizde de gerçekleştiriyoruz. Başta esnafımız olmak üzere tüm hemşerilerimizden isteğimiz hem kendi sağlıklarını hem de ailelerinin sağlığını koruyabilmek için mutlaka maske takmaları, sosyal mesafeye ve temizlik konusuna dikkat etmeleridir.   Devletimiz tüm dünya ülkelerine nazaran bu hastalıkla mücadelede büyük oranda başarı elde etmektedir.  Yalnızca kendi milletine hizmet vermekle kalmayarak ihtiyaç sahibi tüm ülkelere yardım eli uzatmak koşulu ile örnek teşkil etmekteyiz. Milletimizi bu hastalıktan korumak, en az hasar ile atlatmalarını sağlayabilmek amacıyla gecelerini gündüzlerine katarak çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Sayın Sağlık Bakanımıza, Bilim Kurulu üyelerimize, sağlık çalışanlarımıza ve bu konudaki mücadelede elini taşın altına koyan tüm kurum yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum.   Bizler Antakya Belediyesi olarak Covid-19 ile mücadelede Antakya’mızın her bir caddesine, her bir sokağına hatta neredeyse her bir evine hizmet götürmeye gayret ettik. Şehrimizin temizliği, dezenfekte edilmesi gibi asli görevlerimizin yanı sıra vatandaşlarımıza kendi kurduğumuz tesiste ürettiğimiz maskeleri ücretsiz olarak ulaştırarak, hem bireysel sağlıklarını hem toplum sağlığını korumanın gayreti içerisinde olduk. Bu çalışmalarımız, bu hastalık tehdidi tamamen ortadan kalkana dek devam edecek. Bizler hizmetlerimiz ile üzerimize düşeni yapıyoruz, lütfen sizler de maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak üzerinize düşeni yapın. Bu hastalığı ancak hep birlikte tedbir alırsak yenebiliriz.”  Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu ise Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a Covid-19 ile mücadele konusunda yürütmüş olduğu tüm hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek, böylesine gayret göstermelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Başkan Yılmaz’a çeşitli kurumların müdürleri ve temsilcileri eşlik etti.   
KAYMAKAM VE BAŞKAN YILMAZ’DAN COVİD-19 DENETİMİ haberi 11 Ağustos 2020 16:40 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Antakya Belediyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  249 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
KAYMAKAM VE BAŞKAN YILMAZ’DAN COVİD-19 DENETİMİ haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 249 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KAYMAKAM+VE+BAŞKAN+YILMAZ’DAN+COVİD-19+DENETİMİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KAYMAKAM VE BAŞKAN YILMAZ’DAN COVİD19 DENETİMİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 23:07 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kaymakam-ve-baskan-yilmazdan-covid-19-denetimi-235186 #KAYMAKAM #VE #BAŞKAN #YILMAZ’DAN #COVİD19 #DENETİMİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #KAYMAKAMVE #VEBAŞKAN #BAŞKANYILMAZ’DAN #YILMAZ’DANCOVİD-19 #COVİD-19DENETİMİ #KAYMAKAMVEBAŞKANYILMAZ’DANCOVİD-19DENETİMİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi için Sıkça Sorulan Sorular
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi En Gücel Haberler
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Firma Rehberi Nerde?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Son Güncellemeleri Neler?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kaymakam Ve Başkan Yilmaz’dan Covid-19 Denetimi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?