''KENT ORMANINI KORUMAK İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVLENDİRECEĞİZ'' googlepng

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Habib-i Neccar Dağı'nda oluşturdukları kent ormanını korumak için 8 adet güvenlik görevlisi görevlendirileceğini belirtti.
+#39;+#39;KENT+ORMANINI+KORUMAK+İÇİN+GÜVENLİK+GÖREVLİSİ+GÖREVLENDİRECEĞİZ+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Habib-i Neccar Dağı'nda oluşturdukları kent ormanını korumak için 8 adet güvenlik görevlisi görevlendirileceğini belirtti.      Savaş, Belediye Meclisi toplantında oy çokluğuyla kabul edilen özel güvenlik görevlisi çalıştırılmasının, yapılan hizmetlerin korunması adına çok önemli olduğunu söyledi.      Habib-i Neccar Dağı'nda oluşturdukları kent ormanı ile seyir teraslarına bazı vatandaşlar tarafından zarar verildiğini ifade eden Savaş, buna müsaade etmeyeceklerini kaydetti.      Kent ormanını korumak için özel güvenlik görevlisi görevlendireceklerini vurgulayan Savaş, ''8 kişiyi burada görevlendireceğiz. Bu konuda emniyetten izin alacağız. Amacımız, memlekete yaptığımız güzel çalışmaları korumak. Bunları bazı kişilerin yok etmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Görevlendireceğiz güvenlik görevlileri belli süreliğine çalışacak. Burada oluşturacağız kır bahçesiyle kent ormanının işletmesini belediyemize ait bir şirkete vereceğiz. O süreye kadar güvenlik görevlilerimiz burada görev yapacak'' diye konuştu.      Mecliste, şehir temizliği, katı atıkların toplanması, nakliyesi ve kontrol sistemleri yönetmeliği konusu da ''Pazar esnafının Zabıta Müdürlüğü'nün gösterdiği yere çöpleri bırakmadığı takdirde hakkında cezai işlem yapılacaktır. Üç defa aynı işlemi yapan pazar esnafı ticaretten men edileceği''yle ilgili maddeye CHP grubu üyesi Öner Cabbaraoğlu, bunun hukuka aykırı olduğunu kaydetti.      Bu konunun araştırılmasını, bir sonraki meclİs toplantısında görüşülmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.      Mecliste, kentin muhtelif yerlerinde bulunan parkaların isimlendirilmesi konusu da adlandırma, komisyonuna havale edildi.      Bir sonraki meclisin 7 Şubat Pazartesi günü toplanmasına karar verildi.      
''KENT ORMANINI KORUMAK İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVLENDİRECEĞİZ'' haberi 03 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2182 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
''KENT ORMANINI KORUMAK İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ GÖREVLENDİRECEĞİZ'' haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2182 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+#39;+#39;KENT+ORMANINI+KORUMAK+İÇİN+GÜVENLİK+GÖREVLİSİ+GÖREVLENDİRECEĞİZ+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; için Sıkça Sorulan Sorular
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; En Gücel Haberler
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Firma Rehberi Nerde?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; En Popüler Haber Listesi Nerede?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Son Güncellemeleri Neler?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Kent Ormanini Korumak İçin Güvenlik Görevlisi Görevlendireceğiz&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?