Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar googlepng

Tüm Dünya’ya Hatay’daki bir arada yaşama kültürünü anlatan ve bunu herkesin başarabileceği mesajını vererek özelde Hatay’ımızın genelde Türkiye’nin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu farklı din ve mezheplerden oluşan üyelerinin katılımı ile anlamlı bir iftar programına imza attı. Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat’ın organizasyonunda gerçekleşen iftar programı Hatay’da yaşayan semavi dinlerin ve mezheplerin kanaat önderlerinin yanı sıra protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Medeniyetler+Korosu+Farkıyla+İftar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Medeniyetler Evinde gerçekleşen iftar buluşmasına tam kadro katılan Antakya Medeniyetler Korosu üyelerinin sergilemiş oldukları birlik beraberlik konuklardan tam not aldı. İl Müftü Yardımcısı Cafer Erol’un yaptırdığı dua sonrasında sırasıyla söz alan Kanaat önderleri ve protokol üyeleri medeniyetler korosunun değerli üyeleri ile birlikte iftar programında olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, böyle anlamlı bir iftar programını düzenlediği için Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat’a teşekkür ettiler.Bütün dinlerin önemli günlerinde bir araya gelerek tüm dünyaya verdikleri birlik beraberlik ve barış mesajları gibi örnek birliktelik sergilemeye devam ettiklerinin altını çizen Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat , anlamlı bir iftar programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Özfırat:” Her zaman güzel işler ile anılan Medeniyetler Koromuzun düzenlemiş olduğu bu akşamki iftar sofrasının insanlık sofrası olarak tarihe geçtiğini düşünüyorum. Tüm üyelerimizin katılım gösterdiği anlamlı iftar programımızda kanaat önderlerimiz ve protokol üyelerimiz ile birlikte Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir an evvel kurtulması , terör belasının bir an önce son bulması , tüm dünyada akan kanın bir an evvel durması ve her yerde barış olması için ellerimizi semaya açarak dualarımızı ettik. Bizleri kırmayarak iftar soframızı onurlandıran Kanaat önderlerimiz ve protokol üyelerimiz ile birlikte çok güzel bir misafirperverlik örneği sergileyen değerli koro üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Müftü Yardımcısı Cafer Erol, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası  Hikmet Çinçin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Ahmet Yetişen, Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cenudioğlu, Katolik Kilisesi Ruhani Lideri Domenico Bertogli, Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ali Yeral, Alevi Cemaati Başkanı Nasrettin Eskiocak ve koro üyelerinin katıldığı anlamlı  iftar yemeği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar haberi 17 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Ömer Çakmak Dorse adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  1897 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1897 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Medeniyetler+Korosu+Farkıyla+İftar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 00:04 https://firmarehberim.com/haber/belediye/medeniyetler-korosu-farkiyla-iftar--25720 #Medeniyetler #Korosu #Farkıyla #İftar #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MedeniyetlerKorosu #KorosuFarkıyla #Farkıylaİftar #MedeniyetlerKorosuFarkıylaİftar #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar için Sıkça Sorulan Sorular
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar En Gücel Haberler
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Firma Rehberi Nerde?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar En Popüler Haber Listesi Nerede?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Son Güncellemeleri Neler?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Medeniyetler Korosu Farkıyla İftar Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?