ÖĞRENCİLER HBB’Yİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU googlepng

Özel Hatay Doğuş Okulları’nda eğitim gören öğrenciler, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan Vekili Serdar Güven’e merkezi ve yerel yönetimlerin işleyişleri hakkında bilgi edinmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.
ÖĞRENCİLER+HBB’Yİ+YAKINDAN+TANIMA+FIRSATI+BULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen ziyarete, okul öğrencilerinin yanı sıra Okul Müdürü Zafer Altunlu ve öğretmenler katılım gösterdi.Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HBB Başkan Vekili Güven, “HBB’nin kurulmasından bu yana halkımızın boş zamanlarını değerlendirerek eğitim, spor ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri Türkiye’nin 2. büyük spor tesisi ve yaşam merkezini hizmete sunduk. Spor kompleksimiz, 21 tane spor branşının icra edilebileceği ve milli sporcular yetiştirme kapasitesine sahip bir tesis. Aynı zamanda Kadın Basketbol Takımımız da elde ettiği başarılar ile hepimizin gönlünü kazandı. HBB olarak bizler, geleceğimizin teminatı olan siz çocuklara ve gençlere en iyi hizmet sunma düşüncesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerek altyapıyı gerek üstyapı ile kentimizde yapmış olduğumuz çalışmalarla Hatay halkına daha temiz ve yaşanabilir modern bir kent sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okullarımıza yapmış olduğumuz yardımlar ve hizmetler ile sizlerin daha iyi eğitim almanız bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kulandı.Merkezi ve yerel yönetimlerin işleyişleri hakkında Güven’e sorular soran öğrenciler, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yakından tanımı fırsatı bularak, hem HBB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı hem de gerçekleştirilen hizmetler ve hayata geçirilen projeleri yakından tanıdı.Samimi bir ortamda gerçekleşen ve öğrencileri mutlu eden bilgilendirici ziyaretin ardından, Hatay Özel Doğuş Okulları öğrencileri Başkan Vekili Serdar Güven’e ve nezdinde HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ileterek yararlı bilgilerden dolayı Başkan Vekili Güven’e çiçek takdim ettiler. Ziyaret, öğrencilerin HBB Başkan Vekili Serdar Güven’le hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.    
ÖĞRENCİLER HBB’Yİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU haberi 16 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz f tarafından  536 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
ÖĞRENCİLER HBB’Yİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 536 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÖĞRENCİLER+HBB’Yİ+YAKINDAN+TANIMA+FIRSATI+BULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÖĞRENCİLER HBB’Yİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 06:18 https://firmarehberim.com/haber/belediye/ogrenciler-hbbyi-yakindan-tanima-firsati-buldu--25373 #ÖĞRENCİLER #HBB’Yİ #YAKINDAN #TANIMA #FIRSATI #BULDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖĞRENCİLERHBB’Yİ #HBB’YİYAKINDAN #YAKINDANTANIMA #TANIMAFIRSATI #FIRSATIBULDU #ÖĞRENCİLERHBB’YİYAKINDANTANIMAFIRSATIBULDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu için Sıkça Sorulan Sorular
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu En Gücel Haberler
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Firma Rehberi Nerde?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Son Güncellemeleri Neler?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Öğrenciler Hbb’yi Yakindan Tanima Firsati Buldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?