Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı googlepng

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü KontrolörleriRamazan ayı boyunca Hatay'da bulunan toplu tüketim yerleri ve gıda satış noktalarına sıkı denetim uyguluyor. 
Ramazan+Ayında+Gıda+Denetimleri+Artırıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

. Denetimlerini sıklaştıran İl Müdürlüğümüz Ramazan ayında halkın gıda güvenliğinin en üst seviyede sağlanması için yoğun çaba gösteriyor.Yapılan denetimlere zaman zaman İl MüdürümüzAydın TÜFEKÇİ de bizzat katılıyor.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl MüdürümüzAydın Tüfekçi, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini kaydederek Gıda Yasasına aykırı durumlarda yasal işlemlerin derhal uygulanacağını söyledi. Denetimler kapsamında özellikle Kasaplar, lokantalar, fırınlar, pastaneler gibi toplu üretim ve tüketim yapılan, gıda satılan işyerleri denetlenmektedir. Kurumumuzun önceliği yasaların verdiği yetki çerçevesinde halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamaktır. Bilindiği gibi Ramazan ayı boyunca artan gıda tüketimleri esnasında zaman zaman olumsuzluklara rastlanmaktadır. Bu kapsamda yıl boyunca düzenli olarak yürütülen denetimler Ramazan ayı boyunca artırılarak devam ettirilecektir. Marketlerde son kullanma tarihi geçmiş veya üretim izni olmayan gıdalara rastlanılması durumunda tüm yasal yaptırımlar uygulanacaktır. Aynı şekilde kasap, lokanta, pastane, kafeterya gibi toplu tüketim yerlerinde de geniş çaplı kontroller başlatılmış ve Ramazan ayı boyunca bu denetimler sıkı şekilde sürdürülecektir. Gerek Bakanlığımız gerekse İl Müdürlüğümüz yasalara uygun olmayan hiçbir gıda satışına izin vermeyecektir" dedi.İl Müdürümüz ayrıca, “Gıdanın insan sağlığı için en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayarak, hiçbir işletme ya da kişi izinsiz gıda üretimi yapamaz. Bu kanunlara göre suçtur ve insan sağlığını tehdit eden bir durumdur. Gıda ile iştigal eden tüm işletmeler, üretim izni ve işletme kayıt belgesi almak zorundadırlar. Kimse izinsiz merdiven altında üretim yaparak piyasaya süremez. Burada halkımızdan ve kurallara uygun üretim yapan işletmelerden bir ricamız olacak. İzinsiz olarak gıda üretimi yapan yerler olması durumunda bunu bize bildirmelerini rica ediyoruz. Gıda güvenliğinin son derece önemli bir konu olduğunun altını çizen İl Müdürümüz işletmeler yasalara uygun çerçevede faaliyetlerine devam etmek zorundadırlar. Yasalara uymayan, halkın sağlığını tehdit edecek bir biçimde gıda üretimi ya da satışı yapan işletmelere derhal yasal yaptırımların uygulanacağını” söyledi.  
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı haberi 07 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  308 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 308 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Ramazan+Ayında+Gıda+Denetimleri+Artırıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 14:05 https://firmarehberim.com/haber/belediye/ramazan-ayinda-gida-denetimleri-artirildi--22398 #Ramazan #Ayında #Gıda #Denetimleri #Artırıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #RamazanAyında #AyındaGıda #GıdaDenetimleri #DenetimleriArtırıldı #RamazanAyındaGıdaDenetimleriArtırıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı En Gücel Haberler
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Firma Rehberi Nerde?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Son Güncellemeleri Neler?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Artırıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?