SAVAŞ BİRİNCİ LİGE YÜKSELEN TAKIMIMIZIN İLK ALTI TAKIM ARASINDA KALMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ googlepng

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (B) Grubu'ndan birinci lige yükselen Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın ilk altı takım arasında kalması için çalışacaklarını söyledi.
SAVAŞ+BİRİNCİ+LİGE+YÜKSELEN+TAKIMIMIZIN+İLK+ALTI+TAKIM+ARASINDA+KALMASI+İÇİN+ÇALIŞACAĞIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Savaş, Belediye Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yaklaşık 7 ay önce kurulan takımın kısa sürede yakaladığı başarı nedeniyle gurur duyduklarını söyledi.      Takımın bu noktalara gelebilmesi için öncelikle inandıklarını ve emek harcadıklarını ifade eden Savaş, bu şekilde mutlu sonu yakaladıklarını vurguladı.      Bundan sonra Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı(nın Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük takımlarla karşılaşacağına değinen Savaş, ''Asla 'asansör takım' olmayacağız. Bunun için takımımızı yeni transferlerle daha da güçlendireceğiz. Birinci lige yükselen takımımızın ilk altı takım arasında kalması için çalışacağız'' diye konuştu.      Kentteki iş adamlarıyla sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını belirten Savaş, bu konuda firmalardan destek beklediklerini, herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.      Mevcut spor salonunun lig maçlarına hazır hale getirileceğini vurgulayan Savaş, bunun yanı sıra 25 bin kapasiteli, içerisinde basketbol ve voleybol sahalarının da yer alacağı spor kompleksiyle bu konudaki eksikliğin giderileceğini kaydetti.      Antrenör Mustafa Secerlioğlu ise çok çalışarak bu başarıyı elde ettiklerini, hedeflerinin bundan sonra sürekli birinci ligde kalmak olduğunu söyledi.  
SAVAŞ BİRİNCİ LİGE YÜKSELEN TAKIMIMIZIN İLK ALTI TAKIM ARASINDA KALMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ haberi 16 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  3401 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SAVAŞ BİRİNCİ LİGE YÜKSELEN TAKIMIMIZIN İLK ALTI TAKIM ARASINDA KALMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3401 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAVAŞ+BİRİNCİ+LİGE+YÜKSELEN+TAKIMIMIZIN+İLK+ALTI+TAKIM+ARASINDA+KALMASI+İÇİN+ÇALIŞACAĞIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz için Sıkça Sorulan Sorular
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz En Gücel Haberler
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Firma Rehberi Nerde?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Son Güncellemeleri Neler?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Savaş Birinci Lige Yükselen Takimimizin İlk Alti Takim Arasinda Kalmasi İçin Çalişacağiz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?