Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş'a ziyareti. googlepng

 Tüm Sivil Emekliler Derneği Antakya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı makamında ziyaret etti.
Sivil+Emekliler+Derneği+Başkan+Savaş+#39;a+ziyareti. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dernek Başkanı Abdulkerim Özalan, ziyarette yaptığı konuşmada, emeklileri tek bir çatı altında toplamak üzere kurulan derneğin olağan genel kurulunun 12 Şubatta yapıldığını anımsatarak, yeni bir yönetimle görev aldıklarını söyledi.      Başkan Savaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, insanların dernekler, vakıflar gibi sivil toplum kuruluşları çatısı altında birleşerek kamuoyuna faydalı işler yapmasının önemli olduğunu kaydetti.      Tüm Sivil Emekliler Derneğinin yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Savaş, yeni yönetime çalışmalarında başarı diledi.      Ziyarete, Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurahman Taşçıoğlu, derneğin yönetim kurulu üyeleri Seyfettin Elveren, Fatih Güllü, Selahattin Atıcı, Mehmet Asarcıklı, Yılmaz Aksaray ve Ömer Gökçen katıldı.
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş'a ziyareti. haberi 16 Şubat 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  2996 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş'a ziyareti. haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2996 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sivil+Emekliler+Derneği+Başkan+Savaş+#39;a+ziyareti. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaşveamp;#39;a ziyareti. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Eylül 2024 Cumartesi 00:40 https://firmarehberim.com/haber/belediye/sivil-emekliler-dernegi-baskan-savasa-ziyareti--13146?id=13146&sayfa=7 #Sivil #Emekliler #Derneği #Başkan #Savaşveamp;#39;a #ziyareti. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SivilEmekliler #EmeklilerDerneği #DerneğiBaşkan #BaşkanSavaşveamp;#39;a #Savaşveamp;#39;aziyareti. #SivilEmeklilerDerneğiBaşkanSavaşveamp;#39;aziyareti. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya’nın tüm mahallelerini karış karış gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 17:18
BAŞKAN YILMAZ TAKSİCİ KARDEŞLERİMİZİN DE YANINDAYIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Betonsan Taksi Durağı’nda hizmet veren taksicileri ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 16:13
YAYLADAĞI’NDA ERMENİ ÇETELERİN 101 YIL ÖNCE KATLETTİĞİ KADINLAR ANILDI

Yayladağı’nda, 1921 yılındaki Fransız işgali sırasında Ermeni çetelerce katledilen 3 kadın mezarı başında anıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:08
YAYLADAĞI’NDA “WUSHU KUNG FU İLLER ARASI BUDOKAİDO TURNUVASINI” YAPILDI

Yayladağı Belediyesi Karate Spor Kulübü ev sahipliğinde Wushu Kung Fu İller Arası Budokaido Turnuvası düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:03
HADO GİRNE’NİN ARDINDAN GAZİMAĞUSA SEFERİ BAŞLATIYOR

Hatay Deniz Otobüsü(HADO) filosunu yeni bir feribotla güçlendirdi. 19 Mayıs’ta ilk seferini Sinan Paşa gemisiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentine yapan HADO’nun ikinci gemisi Arsuz Madenli’deki limana geldi

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:57
TAZİYE SALONU YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye bir Taziye Evi hedefi doğrultusunda ilçeye yeni bir Çok Amaçlı Salon daha kazandırılıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:49
JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TEMSİLCİLERİNDEN HBB’YE ZİYARET

Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü temsilcileri Akifumi Doma ve Fatma İskan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli’yi ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:45
HBB UKOME KURULU TOPLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) temmuz ayı üst kurul toplantısı gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:36
EXPO’21 HATAY İKİ GÜÇLÜ SESİ AĞIRLIYOR

Bugüne kadar yapılan birbirinden özel etkinliklerle ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatan EXPO alanları, pop müziğinin iki güçlü sesi Öykü Gürman ile Burcu Güneş’i misafir etmeye hazırlanıyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:30
MUHTARLARA TEKNOLOJİK DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet sunumunda çözüm ortağı olarak gördüğü Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:22
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. için Sıkça Sorulan Sorular
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. En Gücel Haberler
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Firma Rehberi Nerde?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Son Güncellemeleri Neler?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sivil Emekliler Derneği Başkan Savaş&Amp;#39;A Ziyareti. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?