TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ TİYATROLARI SAMANDAĞLILARLA BULUŞTU googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde ortaya koyduğu kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşların sosyalleşmesi ve dünyada yaşanan gelişmelere açık toplum olmanın gereklerinden biri olan sosyal etkileşimin sağlanması konusunda özverili ve kararlı çalışmalarını sürdürüyor. Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği ve çocuk ile yetişkinlerce beğenilerek izlenen oyunların yanı sıra prestijli tiyatroların Hatay’da sahne almasına büyük katkılar veren HBB, Hataylıların sanatsal ve kültürel aktivitelerle buluşmasında etkin bir rol oynuyor.
TÜRKİYE’NİN+EN+PRESTİJLİ+TİYATROLARI+SAMANDAĞLILARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerek sanatsal faaliyetler gerek kültürel aktivitelerle Hatay’ı sanat hassasiyeti yüksek bir kent olarak Türkiye standartlarının üzerine çıkaran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ülkemizin en prestijli tiyatrolarından olan Karınca Çocuk Tiyatrosu ile Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından Antakya’da sahnelenerek büyük beğeni toplayan iki muhteşem oyunu Samandağlılarla buluşturdu.14 Mart Pazartesi günü Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda ilk olarak Karınca Çocuk Tiyatrosu ekibinin sahnelediği Hit-Mus Krallığı’nda kötü kalpli Kral Pinoke ve Kurşun Asker’in ülkelerinde var olmayan sevgi ve barış olgularıyla karşılaşmaları sonrasında başlayan ‘Palyaço’nun Düşleri’ adlı oyun minik sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yoğun ilgi gören oyun, minik sanatseverlerin sevgi ve barışa dair bilinç kazanması ve aynı zamanda doyasıya eğlenmesiyle son buldu.Ankara Ekin Tiyatrosu’nun yetişkinlere yönelik oyunu olan, Haluk Işık'ın yazdığı ve Tuncer Yığcı'nın rejisörlüğünü üstlendiği, konusu itibariyle toplumsal olaylara farklı bakış açılarını yansıtan 2 perdelik 'Bedeli Ödemiştir' adlı oyun, 14 Mart Pazartesi günü Samandağlı tiyatroseverlerle ücretsiz buluşturuldu.HBB’nin katkılarıyla sanatseverlerle buluşturulan ve sanatçıların sahne performansının ayakta alkışlandığı oyunda, son yıllarda Türkiye'de yaşanan toplumsal olaylar ile gündelik yaşama olan yansımaları anlatıldı. Samandağlı sanatseverler tarafından büyük ilgi gören oyun büyük beğeni topladı.  
TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ TİYATROLARI SAMANDAĞLILARLA BULUŞTU haberi 15 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  309 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ TİYATROLARI SAMANDAĞLILARLA BULUŞTU haberi, Hatay Samandağ Belediye Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 309 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRKİYE’NİN+EN+PRESTİJLİ+TİYATROLARI+SAMANDAĞLILARLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu En Gücel Haberler
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türkiye’nin En Prestijli Tiyatrolari Samandağlilarla Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?