Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı googlepng

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Şef Yılmaz Özfırat yönetmenliğinde İlimiz öğretmenlerinden oluşan "Hatay Valiliği Müzik Topluluğu"nun ilk gösterimini izledi.

Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Vali Doğan’ın yanı sıra, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Erhan Günay, Yusuf İzci, Onur Şan, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İl Protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.Program, Şef Yılmaz Özfırat’ın yönetmenliğinde, Anadolu ezgileri, türküleri ve şarkılarıyla “Hatay Valiliği Müzik Topluluğu” tarafından icra edilen müzik dinletisi, dinleyicilere coşku dolu anlar yaşattı.
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı haberi 30 Mart 2022 15:38 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Teknoloji kategorisine, ilgili firma Hatay Valiliği adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Valilikler sektörüne eklenmiş olup  200 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı haberi, Hatay Antakya Teknoloji Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Teknoloji kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 200 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+Valiliği+Müzik+Topluluğu’nun+İlk+Gösterimi+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 11:20 https://firmarehberim.com/haber/bilim-ve-teknoloji/hatay-valiligi-muzik-toplulugunun-ilk-gosterimi-yapildi-280036 #Hatay #Valiliği #Müzik #Topluluğu’nun #İlk #Gösterimi #Yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #HatayValiliği #ValiliğiMüzik #MüzikTopluluğu’nun #Topluluğu’nunİlk #İlkGösterimi #GösterimiYapıldı #HatayValiliğiMüzikTopluluğu’nunİlkGösterimiYapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Teknoloji Haberleri googlepng

TEDAŞ MÜDÜRÜ NEDEN GÖREVDEN ALINDI ?

sivil toplum kuruluşları ile bazı mahalle muhtarları TEDAŞ Dörtyol, Erzin, Payas ilçelerinin Operasyon Yöneticisi Elektrik Elektronik Mühendisi Ahmet Oruz un görevden alınma sebeplerinin kamuoyuna açıklanmasını isteyen bir basın açıklaması yaptılar.

Nejla Çetinoğlu | 24 Ocak 2023 15:13
Vali Doğan Restorasyonu Devam Eden Tarihi Yapılarda İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerimizde bulunan tarihi yapılara işlevlendirme kazandırmak amacıyla devam etmekte olan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 19:25
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Şef Yılmaz Özfırat yönetmenliğinde İlimiz öğretmenlerinden oluşan "Hatay Valiliği Müzik Topluluğu"nun ilk gösterimini izledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Mart 2022 15:38
Uyum Buluşmaları’nın21.si Hatay’da Gerçekleştirildi.

Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğü ile Uluslararası Göç Örgütü iş birliğinde; Türkiye’de yaşayan yerli ve yabancı toplum arasında ortak bir yaşam kültürü oluşturularak uyum sürecinin hızlandırılması ve yabancıların hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen Uyum Buluşmaları’nın 21.si Hatay’da bir otelde gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Ocak 2022 12:01
ÇALIŞKAN’DAN BAŞKANLIK SİSTEMİ VE 50+1 YORUMU

Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, son dönemde tartışmaların odağı haline gelen ve iktidar mensupları tarafından bile şikâyet konusu olan 50+1 ve Başkanlık Sisteminin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2021 16:54
AK Parti Hatay İl Kongresi Büyük Bir Coşku ile Gerçekleşti

AK Parti Hatay 7. Olağan Kongresi yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleştirildi. Kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile katılırken, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Antakya’ya gelerek bizzat teşrif etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Şubat 2021 14:37
2. BİLİM ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında desteklenen ‘2. Teknouzay Bilim Şenliği” 11 Haziran Salı günü kapılarını açtı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Haziran 2019 13:58
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı En Gücel Haberler
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Valiliği Müzik Topluluğu’nun İlk Gösterimi Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?