9'NCU OYAK MATEMATİK YARIŞMASI googlepng

-İL BİRİNCİLİĞİ SINAVI 27 KASIMDA'DE 15 İLDE YAPILACAK

OYAK Liselerarası Matematik Yarışması il birinciliği sınavı, 27 Kasım'da 15 ilde eş zamanlı yapılacak, birinci olan okullar, gelecek yıl Nisan'da İstanbul'da yapılacak finalde yarışacak. 

9+#39;NCU+OYAK+MATEMATİK+YARIŞMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İSDEMİR'den yapılan yazılı açıklamada, OYAK ''Liselerarası Matematik Yarışması Hatay İl Birinciliği Sınavı''nın 27 Kasım 2010 Cumartesi günü, Antakya Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi'nde yapılacağı kaydedildi. 15 ile yayılan yarışmanın bu yıl Adana, Balıkesir, Batman, Bolu, Düzce, Hatay, Kahramanmaraş, Kocaeli, Mardin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak'ta yapılacağını, organizasyonların Adana Çimento, Mardin Çimento, Bolu Çimento, Ünye Çimento, Aslan Çimento, OYAK Beton, Renault Mais, Erdemir, İsdemir, Ermaden ve Tukaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşeceği belirtildi.      TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca değerlendirilecek il birinciliği sınavı sonuçları, yarışmanın düzenlendiği illerde ayrı ayrı yapılacak ödül törenlerinde açıklanacak. İl sınavları sonuçları ise gelecek ayın son haftasında duyurulacak. İl birinciliğini elde eden okul, Nisan 2011'de İstanbul'da yapılacak final sınavında ilini temsil etme hakkını kazanacak. Yarışmaya katılan okullara, sınav sonuçlarındaki sıralamasına göre 500 ile bin 500 lira arasında nakdi yardım yapılacak.      İl birincisi okulun 4 öğrenci, 1 matematik öğretmeni ve okul müdüründen oluşan ekibine birer cumhuriyet altını hediye edilecek. İstanbul'daki finali kazanan okulun ekibine ise bin lira değerinde birer kese altın verilecek. Şampiyon okula 15 bin lira değerinde karma laboratuvar yaptırılacak, öğrencilerin ailelerine ise bin liralık çek hediye edilecek.      ''Hayat Matematiktir'' sloganıyla bu yıl 9'ncusu gerçekleşecek yarışmayla, matematiğe ilgi duyan gençlerin teşvik edilmesi, analitik düşünme ve çözümleme pratiğinin kazandırılması, matematik sevgisinin aşılanması, öğrencilere başarı ve kazanma duygusunun yaşatılması amaçlanıyor.      Son 8 yılda 2 bin 460 okuldan 9 bin 840 öğrencinin katıldığı yarışmaların, bu yıl yapılacak il birinciliği sınavına, 513 okuldan 2 bin 52 öğrencinin katılması bekleniyor. 
9'NCU OYAK MATEMATİK YARIŞMASI haberi 25 Kasım 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  4797 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
9'NCU OYAK MATEMATİK YARIŞMASI haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4797 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
9+#39;NCU+OYAK+MATEMATİK+YARIŞMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
9veamp;#39;NCU OYAK MATEMATİK YARIŞMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 20:03 https://firmarehberim.com/haber/egitim/9ncu-oyak-matematik-yarismasi--2050 #9veamp;#39;NCU #OYAK #MATEMATİK #YARIŞMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #9veamp;#39;NCUOYAK #OYAKMATEMATİK #MATEMATİKYARIŞMASI #9veamp;#39;NCUOYAKMATEMATİKYARIŞMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi için Sıkça Sorulan Sorular
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi En Gücel Haberler
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Firma Rehberi Nerde?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Son Güncellemeleri Neler?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
9&Amp;#39;Ncu Oyak Matematik Yarişmasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?