Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı googlepng

Onuncusu düzenlenen Erasmus Personel Haftası başarıyla tamamlandı. Dört gün süren etkinliğe Almanya, Polonya, Bulgaristan,Çek Cumhuriyeti, Romanya ’da bulunan farklı üniversitelerden toplam 16 akademik ve idari personel katıldı.

Etkinliğin ilk günü Üniversitemiz Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen’in Atatürk Konferans Salonu’nda yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Önlen konuşmasında uluslararasılaşmanın önemine vurgu yaparak Erasmus+ kapsamındaki personel hareketliliğinin giden ve gelen akademik ve idari personele sağladığı kişisel yararların yanı sıra kurumların da uluslararası tanınırlığına yardımcı olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Yusuf Önlen’den sonra konuşmasını gerçekleştiren Uluslararası İlişkiler Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Yılmaz Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler alanında yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verirken, Erasmus programının önemine vurgu yaptı.Program, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen konser ile devam etti.Dr. Öğr. Üyesi Erhan Tekin, Dr. Öğr. Üyesi Gamze Toprak, Öğr. Gör. O. Şükrü Bezirci, Ögr. Gör. Sezgin Suna, Arş. Gör. Buket Genç ve Halk Oyunları Eğitmeni Ercan Çirmi tarafından hazırlanan konserde, konservatuvar öğrencilerinden oluşan koro ve orkestra Dr. Öğretim Üyesi Erhan Tekin’in şefliğinde sanat müziği eserleri seslendirdi. Uluslararası İlişkiler Birimi’nde görev yapan Öğr. Gör. Melodi Çiftçi söylediği iki şarkı ile ilgi gördü. Daha sonra, 10. Uluslararası Personel Haftası anısına, Hatay MKU Erasmus Öğrenci topluluğu başkanı Şefik ÇEMEK ve topluluk öğrencileri, gelen yabancı konuklar ve Uluslararsı ilişkiler birimi yönetici ve çalışanları eşliğinde ağaç dikme etkinliği geliştirdi. Personel Haftası boyunca,  Mozaik Müzesi, Saint Pierre Kilisesi, Çevlik, Titus Tüneli gibi  Hatay’ın çeşitli kültürel ve tarihi güzelliklerini de gezme fırsatı yakalayan misafirler, Hatay’ı her yönü ile çok beğendiklerini ifade ettiler.
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı haberi 19 Nisan 2019 14:58 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Mustafa Kemal Üniversitesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Üniversiteler sektörüne eklenmiş olup  511 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı haberi, Hatay Hatay Merkez Eğitim Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 511 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Erasmus+Personel+Haftası+Başarıyla+Tamamlandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 03:22 https://firmarehberim.com/haber/egitim/erasmus-personel-haftasi-basariyla-tamamlandi-233237 #Erasmus #Personel #Haftası #Başarıyla #Tamamlandı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ErasmusPersonel #PersonelHaftası #HaftasıBaşarıyla #BaşarıylaTamamlandı #ErasmusPersonelHaftasıBaşarıylaTamamlandı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı için Sıkça Sorulan Sorular
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı En Gücel Haberler
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Firma Rehberi Nerde?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Son Güncellemeleri Neler?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erasmus Personel Haftası Başarıyla Tamamlandı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?