EROL BİLECİK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ googlepng

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mezun olan gençlere, ''Hayata hep umutla bakın ve her zaman kalite peşinde koşun, ardından başarı gelecektir'' dedi.
EROL+BİLECİK+TEKNİK+VE+ENDÜSTRİ+MESLEK+LİSESİ+MEZUNİYET+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

   Savaş, Antakya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Erol Bilecek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Geleneksel Pilav Günü ve Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada, gençlerin umudunu devamlı diri tutup ülkeyi daha iyi bir geleceğe taşıma gayretinde olması gerektiğini söyledi.      Kendisinin de aynı okulun 1982 mezunlarından olduğunu hatırlatan Savaş, eskiden bu kadar imkanın olmadığını, farklı yerlerden birçok arkadaşının büyük zorluklar içinde okul okumaya çalışmasına rağmen hiçbir zaman umutlarını kaybetmediklerini ifade etti.              Savaş ''Para peşinde değil kalite peşinde koşarsanız sizde bir Erol Bilecik, bir Lütfü Savaş olabilirsiniz, kendinizi eğitin ve geleceğe hazırlanın. Çünkü ülkenin kalifiye çok elemana ihtiyacı var'' diye devam etti.      Okulun Hayırseveri ve iş adamı Erol Bilecik ise güzel binalarda eğitim görmek bütün öğrencilerin hakkı, fakat donanımlı ve başarı odaklı bir öğrenci yetiştirme programı geliştirme daha sağlıklı olacağını düşündüğünü belirtti.      Konferans salonu ve yeni binanın yakında hizmete gireceğini müjdeleyen Bilecik şöyle devam etti:      ''Gençlerin mezuniyetini görmek çok güzel 66 yıllık bir okulun ilk mezuniyet töreni yapılıyor. Mezun olan gençler yarın bundan sonraki hayatınızın ilk günü, temel donanımınızı aldınız bundan sonra taşıdığınız sorumluluğu iyi bilin. Artık sorumluluğunuz sadece ailenize değil bütün topluma karşı sorumlusunuz. Ben inanıyorum ki, sizden mühendisler, mucitler çıkacak, sanat ve zanaat alanında önemli başarılar elde edeceksiniz. Hangi işi yaparsanız her zaman memleketinize sahip çıkın. Yaşama tutkuyla bağlanacağınız amaçlarınız olsun, rekabetten kaçınmayın, sabırlı olun.''      Okul Müdürü Sabri Tazeaslan ve Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Sıtkı Erginer de yaptıkları konuşmalarda öğrencilere gelecekleri için önerilerde bulundular.      Konuşmaların ardından temsili kep töreni düzenlendi, Antakya Belediye Başkanı Savaş, Erol Bilecik ve eşi, Eski Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan, okul müdürü ve aile birliği başkanı cübbe giyip öğrencilerle beraber gençlik marşını hep bir ağızdan okuyup ve havaya kep fırlattılar.      Etkinlik Antakya Türk Halk Müziği Korosu'nun konseri ve ardından pilav ve ayran ikramıyla devam etti.      Törene Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Baro Başkanı Sinan Akgöl,Hatay Esnaf ve Sanaktarları Odası Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Şenköy Belediye Başkanı Mustafa Sayın, bir çok milli eğitim şube müdürü, öğrenci ve veliler katıldı.
EROL BİLECİK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ haberi 16 Haziran 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  8931 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
EROL BİLECİK TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8931 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
EROL+BİLECİK+TEKNİK+VE+ENDÜSTRİ+MESLEK+LİSESİ+MEZUNİYET+TÖRENİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni için Sıkça Sorulan Sorular
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni En Gücel Haberler
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Firma Rehberi Nerde?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni En Popüler Haber Listesi Nerede?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Son Güncellemeleri Neler?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Erol Bilecik Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?