KIRTASİYE KIRTASİYECİDEN ALINIR googlepng

Okulların açılmasına günler kala, Antakya’daki kırtasiyeci ve kitapçılar vatandaşları yerli malı kullanımı konusunda uyardı.

Antakya Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Atilla Önal, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  ÜRÜNLERİMİZDE İNDİRİME GİDİYORUZ Başkan Önal yaptığı açıklamasında; “Yakın bir zamanda tüm yurtta 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılmış olacak. Bizler Antakya Kitapçılar ve Kırtasiyeciler Derneği olarak çorbada tuzumuz olsun noktasında Antakya İlçemizde eğitimini sürdüren tüm öğrencilerimize nasıl yardımcı olabiliriz? Hangi konularda onlara destek olabiliriz? Bunun çalışmasını yaptık. Yönetim kurulu olarak ilçemizdeki bizim derneğimize üye tüm kırtasiyeci ve kitapçı kardeşlerimiz kırtasiye malzemelerinde tüm Antakya’daki öğrencilerimize yüzde yirmi indirim yapmak için girişimde bulunduk. Okul çantalarında ise yüzde yirmi beş indirim yapma kararı aldık.  Çünkü hepinizin bildiği gibi ülkemiz ekonomik bakımdan çok zor güzler geçirmekte. Bizde Antakya Kırtasiyeci esnafı olarak ülkemize, milletimize ve halkımıza nasıl bir hizmet sunabiliriz, bunların çalışmasını yaptık.” Dedi.  SÜPER MARKETLER KIRTASİYE ESNAFINI BİTİRME NOKTASINA GETİRMİŞTİR Okul çantalarında ve bir takım kırtasiye ürünlerinde Sanayi Bakanlığı’nın izni olmadan kanserojen madde içeren ürünlerin satıldığına dikkat çeken Önal; “Bu tür denetimleri bakanlığımız sadece kırtasiye esnafına yapıyor. Süper marketler kırtasiye esnafını hem baltalamakta hem de bu tür denetimlere tabi tutulmamaktadır. Kırtasiye esnafımızda kansorejen madde içeren hiçbir ürün satılmamaktadır. Süper marketler kırtasiye esnafını bitirme noktasına getirmiştir. Bizler vergisini veren ve yanında istihdam sağlayan küçük esnaflarız. Kırtasiyeci esnafı zor günler geçiriyor. Ama devletinin yanında tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi kendine şiar edinmiş bir meslek kuruluşudur. Vatandaşlarımızın şunu iyi bir şekilde bilmesini istiyorum. Kırtasiye esnafı 365 gün hizmet vermekte ama süper marketlerde alışveriş yaptıktan sonra her şey bitmekte.  Kırtasiyeci esnafı çocuklarınınız ailesi gibi olmuştur. Buradan hodri meydan diyorum. Biz dernek olarak süper marketlere savaş açtık. Bu herkesin bilmesini istiyorum.” Diye konuştu.
KIRTASİYE KIRTASİYECİDEN ALINIR haberi 24 Ağustos 2019 16:27 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Kardeşler Kıraathanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Kırtasiyeciler sektörüne eklenmiş olup  360 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
KIRTASİYE KIRTASİYECİDEN ALINIR haberi, Hatay Hatay Merkez Eğitim Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 360 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KIRTASİYE+KIRTASİYECİDEN+ALINIR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KIRTASİYE KIRTASİYECİDEN ALINIR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 12:29 https://firmarehberim.com/haber/egitim/kirtasiye-kirtasiyeciden-alinir--233979 #KIRTASİYE #KIRTASİYECİDEN #ALINIR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #KIRTASİYEKIRTASİYECİDEN #KIRTASİYECİDENALINIR #KIRTASİYEKIRTASİYECİDENALINIR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir için Sıkça Sorulan Sorular
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir En Gücel Haberler
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Firma Rehberi Nerde?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Son Güncellemeleri Neler?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kirtasiye Kirtasiyeciden Alinir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?