MKÜ REKTÖRÜ CANDA: -''SINAV TEDBİRLERİ ARTIRILDI'' googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda, KPS sınavındaki tedbirlerin artırıldığını bildirdi. 
MKÜ+REKTÖRÜ+CANDA:+-+#39;+#39;SINAV+TEDBİRLERİ+ARTIRILDI+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Canda, yazılı açıklamasında, 28 Kasım?da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili ''Sınav Merkezi Yöneticileri Uygulama ve Bilgilendirme Toplantısı'' na katıldığını, bu toplantıda güvenlik tedbirlerinin ve alınacak önlemlerin görüşüldüğünü belirtti.      Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon?da gerçekleştirilen toplantıya ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, ÖSYM Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Ercan Öztemel, Prof. Dr. Ensar Gül, Prof. Dr. Ömer Pekşen ve üniversite sınav merkezi yöneticilerinin katıldığını belirten Canda, şunları kaydetti:      ''28 Kasım Pazar günü yapılacak KPSS Ortaöğretim Önlisans sınavı ve bundan sonraki sınavlar için bazı önlemler alındı. Buna göre, sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerin üstleri dedektörle ve elle aranacak. Cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar, küpe, kolye, broş, metal para gibi eşyalar bina içine alınmayacak. Çanta ve benzeri eşyalar sınava getirilmeyecek. Adaylar sınavın yapılacağı binaya sadece giriş ve kimlik belgesi, özel kimlik belgesi ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet fotoğraf ile alınacak. Sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtraş, peçete, su ve şekerleme ÖSYM tarafından her bir aday için soru kitapçığı ile birlikte temin edilecek.''      Canda, sınavın yapıldığı her salonda ÖSYM tarafından temin edilen duvar saatinin bulunacağını, sınava giren adayların fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı ve pasaport kabul edileceğini, nüfus cüzdanı yanında olmayan adayların kesinlikle sınava alınmayacağını kaydetti.          
MKÜ REKTÖRÜ CANDA: -''SINAV TEDBİRLERİ ARTIRILDI'' haberi 13 Kasım 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  2899 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MKÜ REKTÖRÜ CANDA: -''SINAV TEDBİRLERİ ARTIRILDI'' haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2899 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+REKTÖRÜ+CANDA:+-+#39;+#39;SINAV+TEDBİRLERİ+ARTIRILDI+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; En Gücel Haberler
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Firma Rehberi Nerde?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Son Güncellemeleri Neler?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü Rektörü Canda: -&Amp;#39;&Amp;#39;Sinav Tedbirleri Artirildi&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?