MKÜ’de “Evangelizm ve Büyük Ortadoğu Projesi googlepng

MKÜ Türk Strateji ve Jeopolitik Araştırmalar Topluluğu tarafından ‘Evangelizm ve Büyük Orta Doğu Projesi’ konulu bir konferans düzenlendi.
MKÜ’de+“Evangelizm+ve+Büyük+Ortadoğu+Projesi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta ‘Türkiye’de meydana gelen ekonomik, sosyal ve siyasi olaylar dikkate alındığında, hem Türkiye istikrarsızlaştırılmaya, hem de Ortadoğu coğrafyasındaki kaos ortamına sürüklenmeye çalışıldığı görülmektedir. Bu yapılırken de direk ve doğrudan çeşitli faktörler kullanılmaktadır. Bunun bazen terör olayları, bazen de misyonerlik faaliyetleri veya evanjeliklerin desteklediği üçüncü ülkeler vasıtası ile yapıldığını anlamak zor olmasa gerektir’ dedi.Kurtoğlu,  küreselleşen dünyada ülkelerin demokratikleştirilmesi manipülasyonlarına karşı hem devlet kurumlarının hem de Türk milletinin bilinçli olması, bu bilinçle topyekûn olarak devlet ve millet dayanışması ile hiç vakit kaybedilmeksizin gereken önlemlerin alınması ve Evanjelistlerin her türlü oyunlarının etkisiz hale getirilmesi gerektiğini ifade ederek ‘özellikle küresel ekonomiyi, gücü ve politikayı yönlendirmeye çalışan evanjelik gruplara karşı stratejiler geliştirilmelidir.’ diye konuştu.Büyük Ortadoğu Projesi ve dinler arası diyalog faaliyetlerinin gerçek amacının iyi kavranması gerektiğine vurgu yapan Kurtoğlu, evangelizmin amacının kıyamet ortamının oluşmasını kolaylaştıracak ortamın hazırlandığı düşüncesi, dinler arası diyalogla da insanların Hristiyanlaştırılması amaçlanmakta olduğunu vurguladı.Akademisyenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gören konferans, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.
MKÜ’de “Evangelizm ve Büyük Ortadoğu Projesi haberi 15 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Engin Tavukçuluk adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  606 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
MKÜ’de “Evangelizm ve Büyük Ortadoğu Projesi haberi, Hatay Antakya Eğitim Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 606 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ’de+“Evangelizm+ve+Büyük+Ortadoğu+Projesi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi En Gücel Haberler
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Firma Rehberi Nerde?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Son Güncellemeleri Neler?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü’de “Evangelizm Ve Büyük Ortadoğu Projesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?