MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği googlepng

Öğrenciler, Kitap Okumanın Önemine Dikkat Çekti MKÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Kültür ve Edebiyat Topluluğu tarafından Kitap Okuma etkinliği düzenlendi.
MKÜ’de+Kitap+Okuma+Şenliği Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla tertiplenen kitap okuma etkinliğinde ünlü şair ve yazarlardan şiir ve pasajlar okundu. Düzenlenen programda özellikle son dönemde gençliğin teknolojinin esaretinde kaldığı, kitap okumak yerine daha çok televizyon izlediği ve sanal oyunlarla değerli vakitlerini heba ettiğine dikkat çekildi.Topluluk üyeleri, kitabın her yerde ve her zaman okunabileceği fikrini öğrencilere aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini açıkladı. Amaçlarının daha çok kişinin daha fazla kitap okumasını sağlamak olduğunu belirten öğrenciler, bunu sağlamak için bu tarz etkinliklere devam edeceklerini ifade ettiler.Etkinlikte ayrıca programa renk katmak ve arkadaşlarının kitap okumasını teşvik etmek amacıyla öğrencilere çeşitli kitaplar hediye edilerek değişik ikramlarda bulunuldu. Arkadaşlarına kitap okumayı sevdirmeye çalışan topluluk üyeleri, düzenlemiş oldukları etkinliğe gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. 
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği haberi 30 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma  1100 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği haberi, Eğitim Haberleri ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1100 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ’de+Kitap+Okuma+Şenliği Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 18:52 https://firmarehberim.com/haber/egitim/mkude-kitap-okuma-senligi--24912 #MKÜ’de #Kitap #Okuma #Şenliği #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #MKÜ’deKitap #KitapOkuma #OkumaŞenliği #MKÜ’deKitapOkumaŞenliği #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği En Gücel Haberler
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Firma Rehberi Nerde?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Son Güncellemeleri Neler?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?