Öğrenciler Üniversiteyi ve Hatayı Tanıdı googlepng

    2013 / 2014 öğretim yılında, ilk defa kayıt yapan öğrencilerin, üniversitenin olanaklarından haberdar olmaları, başarılı ve mutlu bir öğrenim hayatı için gerekli konularda bilgi sahibi olmaları ve yöreye alışmalarını kolaylaştırmak adına Üniversite ve Hatay Yöresi Tanıtım Toplantıları gerçekleştiriliyor.

Öğrenciler+Üniversiteyi+ve+Hatayı+Tanıdı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

    Toplantılar Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde öğrenciyle doğrudan ilgili olan daire başkanlıklarının katılımıyla 01.10.2013 ve 02.10. 2013’te Tayfur Sökmen kampüsünde Atatürk Konferans Salonunda başlamış olup 09.10.2013 tarihine kadar ilimizde bulunan tüm birimlere gidilerek toplam 13 ayrı toplantı düzenlenecektir.     Öğrenciler, ilk toplantıda rektörümüzün hoş geldiniz konuşmasını video kaydı aracılığıyla izleyerek rektörümüzle tanışma fırsatına sahip oldular.    Psikolojik Danışman Daniela Mursaloğlu giriş konuşmasında üniversiteyle ilgili genel bilgiler, yurt, burs, yemek yardımıyla ilgili güncel duyurulardan bahsederken öğrencilerin dikkatini Erasmus ve Farabi programlarına yönlendirdikten sonra sözü panelistlere bıraktı.  Öğrenci İşleri Daire Başkanı V. Latife Zeytineli, öğrencilere otomasyon, not sistemi ön lisans ve lisans yönetmeliği, dikey ve yatay geçiş, çiftdal, yandal şartlarıyla ve disiplin yönetmeliğiyle ilgili bilgi verdi. Zeytineli’nin sunumundan sonra soru-cevap bölümü öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.    Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nihat Gümüş ise sunumuyla Merkez Kütüphane’nin sahip olduğu çeşitli imkanları gözler önüne serdi.Gümüş, kütüphanenin görsel/ işitsel materyallerinden, mini-konferans/toplantı olanaklarından bahsedip, katalog ve veri tabanı sorgulamasını uygulamalı bilgi vererek sunumunu bitirdi.     Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminden Psikolog Yusuf Doğru da üniversitenin öğrencilere sağladığı sağlık, sosyal, kültürel ve sportif imkânlar hakkında bilgi verdi. Doğru, öğrencilere sağlık güvencesi düzenlemeleri hakkında da bilgiler verip ardından öğrencilerin çeşitli ilgi alanlarına yönelik faaliyet gösteren öğrenci topluluklarını tanıttı. Öğrencilere topluluğa katılma veya topluluk kurma konusunda yol haritası çizen Doğru, üniversitede gerçekleştirilmiş olan kültürel faaliyetlerden derlenmiş karma fotoğraf gösterimi sunarak sunumunu bitirdi.     Uzman psikolog Billur Çelik ise, öğrencilerin öğrenim süresince karşılaşabilecekleri psikolojik, sosyal, eğitsel problemlerde desteğe ihtiyaç hissettikleri zaman Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminden nasıl yararlanabilecekleri hakkında bilgi verdi.  Toplantının sonunda Psikolojik Danışman Daniela Mursaloğlu, Hatay’da bir üniversite öğrencisinin ilgisini çekebilecek, tarihi veya doğası sebebiyle görülmeye değer yerleri tanıtarak öğrencileri sanal bir geziye çıkardı.
Öğrenciler Üniversiteyi ve Hatayı Tanıdı haberi 04 Ekim 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  2357 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Öğrenciler Üniversiteyi ve Hatayı Tanıdı haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2357 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Öğrenciler+Üniversiteyi+ve+Hatayı+Tanıdı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Öğrenciler Üniversiteyi ve Hatayı Tanıdı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 00:13 https://firmarehberim.com/haber/egitim/ogrenciler-universiteyi-ve-hatayi-tanidi--17090 #Öğrenciler #Üniversiteyi #ve #Hatayı #Tanıdı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖğrencilerÜniversiteyi #Üniversiteyive #veHatayı #HatayıTanıdı #ÖğrencilerÜniversiteyiveHatayıTanıdı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı için Sıkça Sorulan Sorular
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı En Gücel Haberler
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Firma Rehberi Nerde?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Son Güncellemeleri Neler?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Öğrenciler Üniversiteyi Ve Hatayı Tanıdı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?