Sanatorium Artık MEB Onaylı googlepng

Sanat Burada" sloganı ile 1996 yılından bugüne sanat adına başarılı işlere imza atan Sanatorium Müzik,Resim ve Bale Akademisi bir ilke daha imza atmayı başararak MEB onayı aldı.

Bölgemizde tek MEB onaylı özel kurum olan Sanatorium Müzik,Resim  ve Bale Akademisinin MEB onayını alması bunun için uzun yıllardır büyük çaba gösteren Kurucular Fatma ve Nebil  Satar başta olmak üzere kurumda eğitim veren alanında deneyimli öğretmenler ve çocukları Sanatorium Müzik,Resim  ve Bale Akademisinde eğitim alan velilerde büyük sevinç yarattı.MEB onayı haberi geldiği andan itibaren bayram havası esen Sanatorium Müzik,Resim  ve Bale Akademisinde bu önemli olay Kurucuları Fatma ve Nebil  Satar’ın tüm konuklarına tatlı ikramı ile kutlandı. Uzun bir süredir büyük bir özveri ile uğraştığı MEB onayını almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Sanatorium Müzik,Resim  ve Bale Akademisi Kurucu Fatma  Satar ,Uzun yıllardır başarılı bir biçimde Bale,Müzik ve Resim alanlarında hizmet veren kurumlarının artık öğrencilerine Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge vereceğinin altını çizerek MEB onayının tüm Sanatorium camiasına hayırlı olmasını diledi.Satar:” Ülkemizde eğitim koşulsuz olarak Milli Eğitim Bakanlığının denetiminde olmak zorundadır.Bu konudaki hassasiyetimiz ile uzun bir süredir bölgenin en çok tercih edilen sanat okulu olarak MEB onayı almak,İstenilen tüm şartları yerine getirmek adına kurucumuz sevgili eşim Nebil Satar ile birlikte büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürdük.Ve bugün de hak ettiğimiz MEB onayını almamın büyük heyecanını yaşıyoruz.Uzun yıllardır sergilemiş olduğumuz özverili çalışmalarımızın bugün artık meyvesini toplamış bulunuyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  istenilen tüm standartları yerine getiren kurumumuz bu güzel gelişme ile yoluna hız kesmeden devam edecektir.Yönetim kadromuzda ,Öğretmenlerimize,Öğrencilerimizde ve Velilerimizde büyük bir mutluluk yaratan MEB onayımızın tüm Sanatorium camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu süreçte en az bizler kadar yorulan Milli Eğitim Bakanlığımızın kıymetli yöneticilerine  ve her daim destekleri ile yanımızda olan değerli dostlarımıza  şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.    
Sanatorium Artık MEB Onaylı haberi 07 Mart 2020 12:05 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Milli Eğitim Bakanlığı Özel Fatma Satar Sanat Akademisi (Sanatorıum Müzik Ve Bale) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Sanat Okulları sektörüne eklenmiş olup  351 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
Sanatorium Artık MEB Onaylı haberi, Hatay Antakya Eğitim Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 351 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sanatorium+Artık+MEB+Onaylı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sanatorium Artık MEB Onaylı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 07:36 https://firmarehberim.com/haber/egitim/sanatorium-artik-meb-onayli-234869 #Sanatorium #Artık #MEB #Onaylı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #SanatoriumArtık #ArtıkMEB #MEBOnaylı #SanatoriumArtıkMEBOnaylı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Sanatorium Artık Meb Onaylı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sanatorium Artık Meb Onaylı için Sıkça Sorulan Sorular
Sanatorium Artık Meb Onaylı En Gücel Haberler
Sanatorium Artık Meb Onaylı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Firma Rehberi Nerde?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sanatorium Artık Meb Onaylı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sanatorium Artık Meb Onaylı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Son Güncellemeleri Neler?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sanatorium Artık Meb Onaylı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?