YAYLADAGINDA OKUL ONCESI EGITIM CALISMALARI googlepng

 Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydın, okul öncesi eğitim oranı yüzde yüze çıkarmak için çalışacaklarını kaydetti.
YAYLADAGINDA+OKUL+ONCESI+EGITIM+CALISMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 İlçede 19 okulda ''okul öncesi eğitim sınıfı'' olduğunu hatırlatan Aydın, bu okullarda toplam 618 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydetti.      İlçe genelinde okul öncesi eğitim oranını yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Aydın: ''Ayrıca, 2006 yılı doğumlu öğrencilerin yüzde 100?ünü okul öncesi eğitime kazandırdık. 2007 doğumlu öğrencilerin ise yüzde 75?inin kayıtları yapıldı. Bu konuda ailelerle temasa geçtik. Kısa sürede bu oranı yüzde 100?e çıkaracağız. Bu konuda eğiticiler kadar aile büyüklerine ve muhtarlara da görevler düşüyor'' dedi.
YAYLADAGINDA OKUL ONCESI EGITIM CALISMALARI haberi 19 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  3104 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
YAYLADAGINDA OKUL ONCESI EGITIM CALISMALARI haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3104 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YAYLADAGINDA+OKUL+ONCESI+EGITIM+CALISMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
YAYLADAGINDA OKUL ONCESI EGITIM CALISMALARI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 22:22 https://firmarehberim.com/haber/egitim/yayladaginda-okul-oncesi-egitim-calismalari--12163 #YAYLADAGINDA #OKUL #ONCESI #EGITIM #CALISMALARI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #YAYLADAGINDAOKUL #OKULONCESI #ONCESIEGITIM #EGITIMCALISMALARI #YAYLADAGINDAOKULONCESIEGITIMCALISMALARI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari için Sıkça Sorulan Sorular
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari En Gücel Haberler
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Firma Rehberi Nerde?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Son Güncellemeleri Neler?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yayladaginda Okul Oncesi Egitim Calismalari Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?