NARENCİYE ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA KALDI googlepng

DÖRTYOL TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİF BAŞKANI EKER: -''NARENCİYE TEŞVİK PRİMLERİNİN ERKEN AÇIKLANMAMASI NEDENİYLE ÜRETİCİ ZOR DURUMDA KALDI''
NARENCİYE+ÜRETİCİLERİ+ZOR+DURUMDA+KALDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

HATAY - Dörtyol Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, narenciye teşvik primlerinin erken açıklanmaması nedeniyle üreticilerin zor durumda kaldığını söyledi.      Eker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon bölgede erkenci cins mandalinası olarak bilinen ''Okitsu'' cinsi mandalinanın yüzde 35 daha daha ucuza satıldığını bildirdi.      Geçtiğimiz yıla göre girdi maliyetlerinde artış olmasına rağmen ürünün daha ucuza satılmasının üreticiyi sıkıntıya soktuğuna dikkati çeken Eker, şöyle konuştu:      ''Narenciye teşvik primlerinin erken açıklanmaması nedeniyle üreticiler zor durumda kaldı. 6 yıldır bölge çiftçisine ve hayvancılık yapan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çalışıyoruz. Amacımız çiftçilerimizi bilgilendirerek verim kaybını önleyip ihracata gidecek olan A kalite ürünün yetiştirilmesini sağlamak. İlçemizde narenciyemiz yüzde 60 organik tarımla üretiliyor. Ama bu sezon üreticimiz sıkıntı. Bunun nedenlerinde başında erken cins yetişen mandalinanın yüzde 35 geçtiğimiz yıldan daha ucuza gitmesi, birde ihracat teşvik primlerinin hala açıklanmamış olması.''      Eker, geçtiğimiz yıl dalında 80 kuruşa satılan erken cins Okitsu mandalinanın bu yıl 550-650 kuruş arasında alıcı bulduğu Dörtyol'da 2 bin 500 dönüm arazide erken cins mandalina üretimi yapıldığını ve 30 bin ton hasat elde edildiğini sözlerine ekledi
NARENCİYE ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA KALDI haberi 10 Ekim 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Ekonomi kategorisine, ilgili firma Hatay /  2100 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
NARENCİYE ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA KALDI haberi, Hatay Ekonomi Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Ekonomi kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2100 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
NARENCİYE+ÜRETİCİLERİ+ZOR+DURUMDA+KALDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
NARENCİYE ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA KALDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 03:25 https://firmarehberim.com/haber/ekonomi/narenciye-ureticileri-zor-durumda-kaldi-1338 #NARENCİYE #ÜRETİCİLERİ #ZOR #DURUMDA #KALDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #NARENCİYEÜRETİCİLERİ #ÜRETİCİLERİZOR #ZORDURUMDA #DURUMDAKALDI #NARENCİYEÜRETİCİLERİZORDURUMDAKALDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Ekonomi Haberleri googlepng

Semir Öztürk 635 Oyla Başkan Seçildi

Semir Öztürk 635 Oyla Defne Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 16 Ağustos 2021 12:14
NEVZAT GONCA 444 OYLA GÜVEN TAZELEDİ.

Geçtiğimiz Hafta 15 Temmuz 2021 Perşembe Günü Yayladağı mesire Alanında gerçekleşen 3 yıllık müddetle yeni yönetimi seçmek için gerçekleşen seçim için Yayladağı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi üyeleri bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Temmuz 2021 12:25
ZAM ÜSTÜNE ZAM

ZAM ÜSTÜNE ZAM Hatay Büyükşehir Belediyesi Toplu taşıma araçlarında şaşırtan zam

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 24 Mayıs 2021 15:50
Gelir Uzmanlığı Strateji Soru Bankası 2017 Çıktı

Gelir idaresi grup müdürlüğü, Vergi dairesi müdürlüğü, Vergi dairesi müdür yardımcılığı, gelir uzmanlığı, Mali müşavirlik sınavları için strateji soru bankası Satışa sunuldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 16 Mayıs 2017 18:40
YAPILAN ZAM BEKLENTİLERİMİZİN ÇOK AŞAĞISINDA

TÜRKİYE İŞÇİ EMEKLİLERİ DERNEĞİ İSKENDERUN ŞUBE BAŞKANI UYAN: ''YAPILAN ZAM BEKLENTİLERİMİZİN ÇOK AŞAĞISINDA''

| 13 Ekim 2010 00:00
İSKENDERUN GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİNDE İSTİFALAR

HATAY - İskenderun Genç İşadamları Derneği (İSGİAD) üyesi 23 kişinin istifa ettiği bildirildi. 

| 13 Ekim 2010 00:00
NARENCİYE ÜRETİCİLERİ ZOR DURUMDA KALDI

DÖRTYOL TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİF BAŞKANI EKER: -''NARENCİYE TEŞVİK PRİMLERİNİN ERKEN AÇIKLANMAMASI NEDENİYLE ÜRETİCİ ZOR DURUMDA KALDI''

| 10 Ekim 2010 00:00
AYAKKABICILAR SİTESİ'NİN KURULMASI İÇİN 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK NAKDİ YARDIM KABUL EDİLDİ

HATAY İL GENEL MECLİS TOPLANTISI -İL ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ GENEL SEKRETERİ ÖZSOY: -''ANTAKYA AYAKKABICILAR SİTESİ'NİN KURULMASI İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN TALEP ETTİĞİMİZ 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK NAKDİ YARDIM KABUL EDİLDİ''

| 04 Ekim 2010 00:00
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi için Sıkça Sorulan Sorular
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi En Gücel Haberler
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Firma Rehberi Nerde?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Son Güncellemeleri Neler?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Narenciye Üreticileri Zor Durumda Kaldi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?