10.GELENEKSEL ŞENKÖY KÜLTÜR-SANAT VE ABA GÜREŞİ FESTİVALİ -FESTİVAL KAPSAMINDA HALK MÜZİĞİ SANATÇISI İZZET YILDIZHAN KONSER VERDİ googlepng

HATAY - Hatay Merkeze bağlı Şenköy beldesinde ''10. Şenköy Kültür, Sanat, Turizm ve Aba Güreşi Festivali'' kapsamında Halk Müziği Sanatçısı İzzet Yıldızhan konser verdi.
10.GELENEKSEL+ŞENKÖY+KÜLTÜR-SANAT+VE+ABA+GÜREŞİ+FESTİVALİ+-FESTİVAL+KAPSAMINDA+HALK+MÜZİĞİ+SANATÇISI+İZZET+YILDIZHAN+KONSER+VERDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Festival kapsamında Şenköy Halk Oyunları ekibi gösteri sundu, Yerel sanatçılar konser verdi. Kazım Çiriş ve ekibi Şanlıurfa Sıra gecesi gerçekleştirdi. Daha sonra da havai fişek gösterileri eşliğinde Halk Müziği Sanatçısı İzzet Yıldızhan sahne aldı.      Festivale katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, her sene Şenköy Festivaline katılmaya çaba gösterdiğini, kendini Şenköy beldesinin fahri hemşehrisi saydığını belirterek, şöyle konuştu:      ''Özellikle referandumda yüzde 85 evet oyu kullanan beldeye her türlü katkıyı sağlayacağız. Şenköy' halkı çalışkan ve girişimci ruhuna sahip. Vizenin kalkmasıyla Hatay'da yaşanan turizm patlamasından Şenköy'ün de nasibini alacağına inanıyorum. Festivale büyük hizmeti geçen Belediye Başkanı Mustafa Sayın ile Güreş Ağası Ali Aba'ya teşekkür ederim.''      Etkinliğe katılan konuklara Şenköy'de yetişen üzüm, incir, erik ile peynirli helva ikram edildi.      Güreş Ağası Ali Aba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ile AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ile Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Kasım Davas'a ipekten yapılmış Aba kıyafeti armağan etti.      Ayrıca AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Milli Eğitim İl Müdürü Şenol Genç, Antakya Ticaret Borsacı Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, İl Genel Meclisi Bakanı Mehmet Gülen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Aysun Çakar Çelenk ve diğer hizmeti geçenlere plaket verildi.      Bu arada, Aba Güreşi finallerinin bugün tamamlanacağı da bildirildi.  
10.GELENEKSEL ŞENKÖY KÜLTÜR-SANAT VE ABA GÜREŞİ FESTİVALİ -FESTİVAL KAPSAMINDA HALK MÜZİĞİ SANATÇISI İZZET YILDIZHAN KONSER VERDİ haberi 18 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  5145 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
10.GELENEKSEL ŞENKÖY KÜLTÜR-SANAT VE ABA GÜREŞİ FESTİVALİ -FESTİVAL KAPSAMINDA HALK MÜZİĞİ SANATÇISI İZZET YILDIZHAN KONSER VERDİ haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5145 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
10.GELENEKSEL+ŞENKÖY+KÜLTÜR-SANAT+VE+ABA+GÜREŞİ+FESTİVALİ+-FESTİVAL+KAPSAMINDA+HALK+MÜZİĞİ+SANATÇISI+İZZET+YILDIZHAN+KONSER+VERDİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi için Sıkça Sorulan Sorular
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi En Gücel Haberler
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Firma Rehberi Nerde?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Son Güncellemeleri Neler?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
10.Geleneksel Şenköy Kültür-Sanat Ve Aba Güreşi Festivali -Festival Kapsaminda Halk Müziği Sanatçisi İzzet Yildizhan Konser Verdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?