Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı googlepng

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Kadir Teksöz ve esnaf odaları temsilcileri, dün Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı misafir ederek 16 aylık icraatları bizzat Başkan Savaş’ın ağzından dinleme imkanı buldular.

Antakya+Belediye+Başkanı+Doç.Dr.+Lütfü+Savaş+16+Aylık+İcraatlarını+Esnafla+Paylaştı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, dün HESOB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra oda başkanları ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in de hazır bulunduğu HESOB konferans salonunda esnafla söyleşi de bulundu. Birlik Başkanı Kadir Teksöz açılış konuşmasından önce Dörtyol ilçesinde meydana gelen menfur olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Bu vatan bölünmez, bu bayrak inmez” dedi. Başkan Savaş’ın Belediye Başkanı olduktan sonra siyasi rozeti bir kenara bırakarak bütün mahallelere eşit ölçüde hizmet verdiğini kaydeden Birlik Başkanı Teksöz, “Başkanımız esnaf yanlısı bir başkandır. Gerek kendileri gerekse ekibi çalışkanlığı ile ön plana çıkmıştır. Esnaf arkadaşlarımız önünde Antakya’ya yapılan icraatlardan dolayı gerek ekibine gerekse şahsına teşekkür ediyorum” dedi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, esnaf odalarında bu toplantıyıdaha önce düzenlemek istediğini fakat programın yoğunluğu ve gündemin yoğun olmasından dolayı bu toplantının bugün yapıldığını kaydederek, 16 aylık başkanlık döneminde yapılanları slayt gösterisi eşliğinde esnafa sunma imkanı buldu. Esnafın da sorunlarını dinleme imkânı bulan Başkan Doç.Dr. Lütfü Savaş, önümüzdeki süreçte Antakya’ya yapılacak olan projelerin müjdesini verdi. Şehir merkezinin insana endeksli olmasının altını çizen Başkan Savaş, “Avrupa da kent merkezleri araçlara, vasıtalara endeksli olmayıp, insanlara endeksli konumdadır ve o yolda projeler uygulanmaktadır. Bizlerde müstesna yerleşim merkezlerinden birine sahibiz. Çocuklarımıza, torunlarımıza yarınlara yakışır, gelişmiş bir kent bırakabilmenin yarışı içindeyiz. Ekiplerimiz geniş çerçevede istişarede bulunup, bilimsel çalışmalar yaparak bugünü kurtarmanın hesabını yapmıyorlar. Alt yapıda en az 50 yıllık bir hesap çıkartılarak revize planları uygulanmaktadır” dedi. Savaş, “Başkanlığa geldiğim haftasında orta ölçekli bir yağmurda 1500 evi su basmıştı. Bu nedenle alt yapıya önem verip çalışmalarımızı bu yöne çevirdik. Parke taş çalışmalarında alt yapısı tamamlanan yerlerde bu uygulamaya geçiliyor. Bunları yaparken 45 mahalle aynı değerdedir. Şu mahalle, bu mahalle ayrımı yapmadan kentin 45 mahallesine eşit şekilde hizmet götürüyoruz” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı haberi 11 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1271 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1271 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Antakya+Belediye+Başkanı+Doç.Dr.+Lütfü+Savaş+16+Aylık+İcraatlarını+Esnafla+Paylaştı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı En Gücel Haberler
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediye Başkanı Doç.dr. Lütfü Savaş 16 Aylık İcraatlarını Esnafla Paylaştı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?