HATAY KARTAL YUVASI BUGÜN AÇILIYOR googlepng

<p>Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız resmi a&ccedil;ılışın ilerleyen g&uuml;nlerde Beşiktaş JK Kul&uuml;b&uuml; Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla a&ccedil;ılacak olan Kartal Yuvası Mağazamız bug&uuml;n hizmet vermeye başlayacağını s&ouml;yledi.</p>
HATAY+KARTAL+YUVASI+BUGÜN+AÇILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada ”KARTAL YUVASI, 2001 yılında kulübümüze mali kaynak sağlamak ve büyük Beşiktaş taraftarını lisanslı ürünlerle buluşturmak için BJKSTORE adıyla kuruldu. 2007 yılında Yönetim Kurulumuz ‘un aldığı kararla ismi KARTAL YUVASI olarak değiştirildi. Türk Dil Kurumu, bu isim değişikliği sonrasında Türk diline yaptığı destek üzerine kulübümüze "TDK Onurluğu" ödülünü verdi.Yurt geneline kısa sürede yayılan mağazalarımız taraftarlarımızı lisanslı ürünlerimize kolay ulaşımı için bir hayli etkili oldu. 2015 yılı itibari ile toplamda 50 mağaza ile hızla büyüme devam eden Kartal Yuvası Mağazalarımızın dağılımı ise; 25 mağaza İstanbul, 4 mağaza Ankara, 3 mağaza İzmir,3 mağaza Antalya, 2 mağaza Adana, 1 mağaza Diyarbakır, 1 mağaza Samsun, 1 mağaza Safranbolu, 1 mağaza İzmit,1 mağaza Söke, 1 mağaza Susurluk, 1 mağaza Kıbrıs,1 mağaza Hendek olmak üzere 48 fiziki mağaza, 3 adet Mobil Tır ve 2 adet internet satış mağazası olmak üzere 50 mağaza ile taraftarlarımıza hizmet veremeye devam etmekte.Hatay da Beşiktaş taraftarını lisanlı ürünlerle buluşturmak için 51. mağazamızı bugün saat 14:00’da  Atatürk caddesinde açıyoruz. Hatay Kartal Yuvası mağazasının açılışına tüm halkımız davetlidir” dedi.
HATAY KARTAL YUVASI BUGÜN AÇILIYOR haberi 21 Ocak 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  7913 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY KARTAL YUVASI BUGÜN AÇILIYOR haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 7913 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+KARTAL+YUVASI+BUGÜN+AÇILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY KARTAL YUVASI BUGÜN AÇILIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 15:55 https://firmarehberim.com/haber/firma-haberleri/hatay-kartal-yuvasi-bugun-aciliyor--20660 #HATAY #KARTAL #YUVASI #BUGÜN #AÇILIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYKARTAL #KARTALYUVASI #YUVASIBUGÜN #BUGÜNAÇILIYOR #HATAYKARTALYUVASIBUGÜNAÇILIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor En Gücel Haberler
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Firma Rehberi Nerde?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Kartal Yuvasi Bugün Açiliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?