SALYANGOZ TOPLAYARAK OKUL HARÇLIKLARINI ÇIKARTIYORLAR googlepng

Yayladağı ilçesinde bazı öğrenciler salyangoz toplayarak okul harçlıklarını çıkarttıkları bildirildi.

SALYANGOZ+TOPLAYARAK+OKUL+HARÇLIKLARINI+ÇIKARTIYORLAR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yaşları 16 ile 20 arasında değişen gençler gündüz okula gidip geceleri ellerinde fenerlerle salyangoz topluyor. Bu şekilde hem aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar hem de okul harçlıklarını çıkartıyorlar.      Lise birinci sınıf öğrencisi Veli Hançar (17) AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını, bu nedenle akşam saatlerinde arkadaşlarla çıkıp salyangoz topladıklarını, günde ortalama 10 kilo kadar topladıkları salyangozların kilosunu 40 kuruştan sattıklarını söyledi.      Salyangozların genelde akşam saatlerinde çıktığını belirten Ramazan Kara (18) ise, taş aralarında, ağaçlarda gece geç saatlere kadar salyangoz topladıklarını belirtti.      Salyangozları krem yapımı için aracılılarla Adana iline gönderdiklerini belirten Mehmet Kara, ilçede toplanan salyangozları kamyonetlerle önce Antakya?ya, oradan da Adana?ya gittiğini kaydetti.  
SALYANGOZ TOPLAYARAK OKUL HARÇLIKLARINI ÇIKARTIYORLAR haberi 28 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  2000 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SALYANGOZ TOPLAYARAK OKUL HARÇLIKLARINI ÇIKARTIYORLAR haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2000 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SALYANGOZ+TOPLAYARAK+OKUL+HARÇLIKLARINI+ÇIKARTIYORLAR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SALYANGOZ TOPLAYARAK OKUL HARÇLIKLARINI ÇIKARTIYORLAR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 13:29 https://firmarehberim.com/haber/firma-haberleri/salyangoz-toplayarak-okul-harcliklarini-cikartiyorlar--3640 #SALYANGOZ #TOPLAYARAK #OKUL #HARÇLIKLARINI #ÇIKARTIYORLAR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SALYANGOZTOPLAYARAK #TOPLAYARAKOKUL #OKULHARÇLIKLARINI #HARÇLIKLARINIÇIKARTIYORLAR #SALYANGOZTOPLAYARAKOKULHARÇLIKLARINIÇIKARTIYORLAR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar için Sıkça Sorulan Sorular
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar En Gücel Haberler
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Firma Rehberi Nerde?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar En Popüler Haber Listesi Nerede?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Son Güncellemeleri Neler?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Salyangoz Toplayarak Okul Harçliklarini Çikartiyorlar Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?